reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Basia gratuluje podjęcia decyzji :tak::tak::tak: To kiedy wynosisz się do Irlandii? W październiku? Bo chyba dobrze zrozumiałam, że 6. 09 wraca mąż na miesięczny urlop....... i potem wyjazd :tak:

reklama
zgadza sie 5 pazdziernika wylatujemy i 5 powitamy ie... kurcze jeszcze cieplo tam yc powinno ::tak:
decyzja jest o tyle latwiejsza ze w dniu wylotu kredyt na nasza kawalerke bedzie splacony (pewnie jakas koncowka tylko zostanie) wiec w razie co jest gdzie wracac :-)
tylko ze mi juz po glowie 2 dziecko chodzi... ale to raczej za wczesnie na takie decyzje :-p:cool2:

Witam Słomianki po tygodniowej nieobecności!
Przez 2 dni nie byłam wdową, ale mężuś właśnie wyjechał na kolejne dwa tygodnie... ach... czemu weekendy trwają tylko 2 dni??? to stanowczo za krótko!!!

Basia80... druga dzidzia---> fajnie!!! Mój mąż jak przyjechałm w piątek to też cos przebąkiwał, że mógłby mi drugiego dzidziołka do kąpletu zrobić... he he... żeby Kuba już bez pieluch chodził to pewno bym się zdecydowała, ale jeszcze z rok poczekamy.

Witam!
Dziewczynki jeszcze 5 dni i przylatuje mój mąż:-):-):-):-):-) ale się ciszę :tak::tak::tak::tak::tak: już nie mogę myśleć o niczym innym :tak::tak::tak:

Basia my mamy dzieci w tym samym wieku i ....... trzebaby sie było zacząć zastanawiać nad rodzeństwem dla naszych pociech.... bo co same takie bidulki będą :confused::confused::confused:

Elisabeth jeszcze 2 tyg. i znowu mąż będzie :tak::tak::tak: szybko zleci :tak::tak:

A wiecie jak mój Jędrek przeżywa przyjazd Tatusia :tak:wszystkim opowiada, że pojedzie po tatę na lotnisko, tata przywiezie walichę :-D:-D:-D i prezent dla niego ;-) siedzi jak na szpilach. Dobrze, że on nie wie, że to już za parę dni, bo pewnie nie mógłby spać z podniecenia :-)

Mój kochany synunio :tak::tak::tak:

jola natomiast wypatruje wszystkie samoloty i mowi ostatnio do mnie "tata niedlugo przyleci - niedlugo wiesz" :-D

iras dostal miesiac urlopu!!!!:-) a ja dzis oplaculam bilety dla mnie i dla malej :-)
az mi sie chumorek poprawil :tak:

Dzieci są najbardziej biedne w tych rozłąkach :-:)-:)-(

Ale jeszcze 4 dni i....... hura:tak::tak::tak::tak:

O widzę, ze z niecierpliwością odliczacie dni??? Wcale się nie dziwię.

Ta pogoda mnie dobije... raz słońce, raz chmury... w łeb można dostać... niech tam ktos na górze się zdecyduje...

reklama
Elisabeth noooo ja odliczam, jeszcze 2 dni w sumie to 1,5 i odbieram męża z lotniska :-):-):-):-) ale się cieszę.

A ja dziś milutko spędziłam dzionek, byłam na działeczce, mały wyszalał się i padł a ja też zaraz wskakuję do wyreczka. Miłej nocki życzę.

Do góry