reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Ewcia od tego tu jestesmy, zeby wspierac sie w dobrych i zlych chwilach :tak::tak::tak:

Puchatko witaj!!!!

Dla reszty slomianek pozdrofffki sle!

CZESC slomiakowny :tak:

moj na 3 nocki pojechal wiec jestem zglaszam obecnosc :blink:
poza tym z nowosci to tak
odstawilam mlodego od piersi.....poczulam ze nadszedl czas...

od jutra ruszam z dieta plaz poludniowych ...chce sie oczyscic...zmienic nawyki zywieniowe (czytaj-nie obzerac sie)...zbic pozostale kilogramy po ciazy i ruszyc w swiat z nowa figurka :tak:... swoja droga ciekawe jak sie bede czula bez mozliwosci objadania przynajmniej przez 2 tyg..... bo ja zawsze zajadalam samotnosc jak m wyjezdzal to zaraz jakies lody ciacha wiadomo...a tu nagle dietka i nie ma to tamto...ogoreczek z rybka...gotowana piers z pomidorkiem itp cuda...ciekawe jak mi bedzie bez kawy...jak sie nie bede znow odzywac to znaczy ze jestem snieta i zaszylam sie gdzies w koncie;-)

no i trzeba bedzie zaczac szukac pracki :dry:

chce w koncu cos zrobic z wlosami...zmiany zmiany...tym razem na krociutko...mam wlosy zniszczone okropnie i farby przestaly mi lapac...po ostatnim farbowaniu wyszla jakas taka kupa zielonkawa...masakra:no::angry:...za duzo zmienialam kolory i przekombinowalam:baffled:

puchatko czesc...a gdzie twoj wybyl? i na jak dlugo?

m_ktosia - ale ambitne zmiany planujesz :tak::tak::tak: Trzymam kciuki i pozdrawiam :-)

Milego weekendu dziewczyny - tym, ktore maja mezow przy sobie niech weekend sie ciagnie, a tym, ktore na M czekaja niech szybko zleci ;-)

reklama
hej wam
ja mam emza od wtroku do 8 marca,,,nieźke co...super sie ciesze iw szystko oki
dzisiaj an wies zmykamy
Milego weekenduu

Do góry