reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

Dzien dobry!

zuzkus super, ze to juz weekend sie zbliza i ze mezulo zjedzie do domku?

Ja dzis jestem strasznie polamana, wszystko mnie boli. Pogoda za oknem nie nastraja do niczego, wiec zamierzam ten dzionek spedzic w domku na slodkim lenistwie :tak::tak::tak:

Milego dznia zycze wszystkim slomiankom!

reklama
Kurcze a ja wracałam z siatami z biedronki i teraz kręgosłup mnie boli......:baffled::baffled::baffled:
Pogoda u mnie też nie jest ciekawa, jest zimno, szaro i wietrznie- jak zwykle o tej porze roku......:baffled::baffled::baffled:

zuzkus więc udanego weekendu.....:-D:-D:-D

napisałam coś na słomiankach.......;-) przeczytajcie oki....:-D:-D:-D

cześć słomianki

A u nas w klasie Oskara wywiadówki nie było......:no::no::no: ODWOŁANA!!!!!
Masakra!!!!!
Chyba będzie w marcu, bo pani jest chora!!!!
Nawet nie wiem co ma na półrocze......:baffled::baffled::baffled:

miłego dnia

Hejki!

Zagladam sie przywitac :tak::tak::tak:

mysz tylko dwa dni i weekend :tak::tak::tak: dasz rade :tak:

Beatko ale numer z ta wywiadowka :confused:

Milego dzionka Wam zycze!

Sewa ja rozumiem że może jej dzieciaki są chore- ale mają jakieś 12- 13 lat- więc mogła przyjechać i zrobić takie szybkie spotkanie z rodzicami, rozdać oceny i by było po problemie.....:tak:

My po 15 wychodzimy na trening, zimno dziś u nas.....:baffled::baffled::baffled:

Mysz chyba od poniedziałku ma wolne, bo są ferie zimowe....:tak::tak::tak: Więc kobita sobie odpocznie.....:-D:-D:-D

Dobranoc.....
k020.gif

cześć

Oj Mysz tyle masz pisania???????:szok::szok::szok:

Myślałam że po wczorajszym treningu Oskar będzie padnięty, ale gdzie tam......:-D Szalał mi po mieszkaniu do 19-00......:-D:-D:-D Mów że ma nadmiar energii.....:szok::szok::szok:

Miłego dnia.....:rofl2:

reklama
hej wam

wrocilam do domeczku juz oficjalnie

BYlo super super....mały zachwycony,,ciagle kierowal tirem,na kierownicy siedzial jak tylko tatus schodzil i mial pauze,bawil sie i nic nie jeczal,,a mis ie podobalo super,,szkoda,ze teraz dopiero na lato moge,bo nie mam nic wolnego

pozdrawiam

Do góry