reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witajcie Słomianki za namową Zuskus postanowiłam Was odwiedzić,ponieważ ja też do Was należę, mój mąż pracuje w Hollandii i ciągle wyjeżdża już od 4 lat. Mam dwójke dzieci siedmioletnią Eryke i osmiomiesięcznego Filipa.
Mam nadzieje,że przyjmiecie mnie do swojego grona:-)

Julia witaj.....;-)

zuzkus macie piece???? Oj to sporo roboty przy takim rozpalaniu co rano jest????
Ja już dziś robię 2 pranie.....;-)
Obiadek prawie mam gotowy, syn zaraz przyjdzie ;-)

nie dość że piec mam to go muszę sama czyścić sadze i popiół wynosić robić strzypki itd...dobrze że węgla nie muszę nosić bo jest w piwnicy obok kotłowni

zuzkus to masz sporo roboty.....:baffled::baffled: A węgiel teraz taki drogi....:baffled:
Moja teściowa we wrześniu kupiła 5 ton- ale ma spory dom i już nie ma węgla....:no:

Dzien dobry!

U nas dzis zima zawitala :tak::tak::tak: super!

Julia witaj!!!

zuzkus sie narobisz przy tych piecach :-( dzielna kobietka z Ciebie!

Ewcia witaj, fajnie, ze wypadzik udany :tak:

Beatka tez mnie czeka pranie, ale nie mam juz gdzie go wieszac, wiec musze poczekac, az wyschnie to co wisi na suszarce...... mam tu beznadzieje, z praniem i suszeniem :baffled::confused:

Milego dzionka Wam zycze!

Sewa u mnie też jest beznadziejnie z tym suszeniem....:confused::confused:
Na balkon za zimno, łazienka za mała.....:wściekła/y:... więc jak wypiorę to suszarkę ustawiam w dużym pokoju, odkręcam kaloryfer na maxa i otwieram okno.....:tak::tak::tak:

reklama
hej wam
ja po pracy,,piperwszy dizne nie najgorszy,,,hyh

zuzkus wspolczuje palic w piecu,,ja mezowi zapowiedzialam,ze kupimy sam zapodajacy piec i tyle,,bo ja nic nie umiem palic,,,hehe

Julia witaj słomianko droga:)

Sewa wpadasz widze czasem supcio

beciu ja nie mam balkonu i 32m kw mieszkanie i mala lazienka,ja to amm masakre z praniem,,jedno

Do góry