reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

Hej słomianki!
Nie zazdroszczę samotnych świąt. Mój M będzie od 15 na urlopie to się nim trochę nacieszę:-p
Ze względu na stan teściowej nie planujemy narazie sylwestra ale mam nadzieję że jakiś szampan będzie:tak:
Ja pare razy piłam te zagraniczne wynalazki fujjj! Wolę nasze krajowe wino musujące:-D

Ewcia Ty się szykuj kochana na powrót męża, szykuj się......:-D:-D:-D Widzę fryzur zrobiony, pewnie już coś kupiłaś do ubrania......:-D:-D

Chyba do rozebrania:-p:-D:tak:

Pozdrawiam!

reklama
Zuzkus witaj.....;-) no do rozbieranie pewnie też kupi.....:-);-) bo ona lubuje się w takich rzeczach.....hahaha....;-):-D:-D
Sylwester napewno bedzie romantyczny Zuskus- dzieci spać, wy dwoje, szampan, bąbelki, fajerwerki.....hmmmmm.....:-D prawie romantyczne spotkanko.....:tak: dopóki dzieci się nie obudzą......:-D:-D:-D

DOBRANOC;-)

Beatko ja zrobię sałatkę M pewno coś na gorąco bo lubi kucharzyć a szampan już zakupiony w barku ( W biedronce 1,5 litra dorato za jedyne 9,9:szok:)
Mieszkam koło rynku więc fajerwerki mogę z podwórka oglądać...tylko dzieci. Jak nie trzeba to o 21.00 już spią ale jak trzeba ...bo np M przyjeżdża to 23.00 to dla nich wcześnie:baffled:

zuskus wykurzyć dzieci szybko do spania, co się mamusia i tatuś sobą nacieszą......;-)
1,5 litrowy szampan, no no kochana to się będzie działo......:-D:-D:-D

Beata - trudno powiedziec gdzie moglibysmy pojechac, bo w sumie to sie nad tym nie zastanawiam bo i tak nie pojedziemy :-D
Cieplo to moze byc na Wyspach Kanaryjskich, ale tam jakos niekoniecznie mnie ciagnie. W Egipcie bylam podczas ferii zimowych i owszem - w dzien goraco, ale poranki i wieczory wrecz zimne.

Tak w ogole to chcialabym pojechac na Krete :-)

No ale pewnie na tych gorach sie skonczy. Przy okazji odwiedzimy moich rodzicow, no i M przebakuje o odwiedzinach jego siostry (w Austrii), a ja nie mam odwagi mu powiedziec ze nie chce jechac bo nie lubie jej i ona mnie tez nie znosi :dry: Wiec bycie u niej w gosciach nie jest mila perspektywa... A Jasia samego z M puscic nie moge :no:

cześć

Mysz w górach pewnie będzie miło i sympatycznie....:-D:-D tylko nie zapomnij o ciepłych spodniach.....:tak::tak::tak:
Ja bym syna też samego z S nie puściła.......:no:
miłego wieczorku

dzien dobry kochane...

My pospali dzis do 10...wow,hhe

mysz w gory wyjazd super,,my tez jedziemy na sylwka na cally tydzien wyjazd...

milego weekendu

SErdecznie zycoznka Mikołajkowe dla WAS

Becia a ja zapomnialam wam cos zyczyc

teraz zycze naj najlepszego.....,,

ale tu pusto,,,tylko my słomianki teraz czy wszytskie porzadki swiateczne,,,hee

u mnie nic nowego,a do tego wojna z J na maksa,,,,,juz 5 dni bez skutku odezwuu

reklama
HEJ

Ewciu oj wszystkie słomianki się wykruszyły, tylko my dwie zostałyśmy.....;-);-);-)
Będzie dobrze, nie martw się!!!!!

Ja już mam posprzątane, prezenty zrobione a jak u Ciebie??????

Do góry