reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Hej słomianki!
Nie zazdroszczę samotnych świąt. Mój M będzie od 15 na urlopie to się nim trochę nacieszę:-p
Ze względu na stan teściowej nie planujemy narazie sylwestra ale mam nadzieję że jakiś szampan będzie:tak:
Ja pare razy piłam te zagraniczne wynalazki fujjj! Wolę nasze krajowe wino musujące:-D

Ewcia Ty się szykuj kochana na powrót męża, szykuj się......:-D:-D:-D Widzę fryzur zrobiony, pewnie już coś kupiłaś do ubrania......:-D:-D

Chyba do rozebrania:-p:-D:tak:

Pozdrawiam!

reklama
Zuzkus witaj.....;-) no do rozbieranie pewnie też kupi.....:-);-) bo ona lubuje się w takich rzeczach.....hahaha....;-):-D:-D
Sylwester napewno bedzie romantyczny Zuskus- dzieci spać, wy dwoje, szampan, bąbelki, fajerwerki.....hmmmmm.....:-D prawie romantyczne spotkanko.....:tak: dopóki dzieci się nie obudzą......:-D:-D:-D

DOBRANOC;-)

Beatko ja zrobię sałatkę M pewno coś na gorąco bo lubi kucharzyć a szampan już zakupiony w barku ( W biedronce 1,5 litra dorato za jedyne 9,9:szok:)
Mieszkam koło rynku więc fajerwerki mogę z podwórka oglądać...tylko dzieci. Jak nie trzeba to o 21.00 już spią ale jak trzeba ...bo np M przyjeżdża to 23.00 to dla nich wcześnie:baffled:

zuskus wykurzyć dzieci szybko do spania, co się mamusia i tatuś sobą nacieszą......;-)
1,5 litrowy szampan, no no kochana to się będzie działo......:-D:-D:-D

Beata - trudno powiedziec gdzie moglibysmy pojechac, bo w sumie to sie nad tym nie zastanawiam bo i tak nie pojedziemy :-D
Cieplo to moze byc na Wyspach Kanaryjskich, ale tam jakos niekoniecznie mnie ciagnie. W Egipcie bylam podczas ferii zimowych i owszem - w dzien goraco, ale poranki i wieczory wrecz zimne.

Tak w ogole to chcialabym pojechac na Krete :-)

No ale pewnie na tych gorach sie skonczy. Przy okazji odwiedzimy moich rodzicow, no i M przebakuje o odwiedzinach jego siostry (w Austrii), a ja nie mam odwagi mu powiedziec ze nie chce jechac bo nie lubie jej i ona mnie tez nie znosi :dry: Wiec bycie u niej w gosciach nie jest mila perspektywa... A Jasia samego z M puscic nie moge :no:

cześć

Mysz w górach pewnie będzie miło i sympatycznie....:-D:-D tylko nie zapomnij o ciepłych spodniach.....:tak::tak::tak:
Ja bym syna też samego z S nie puściła.......:no:
miłego wieczorku

dzien dobry kochane...

My pospali dzis do 10...wow,hhe

mysz w gory wyjazd super,,my tez jedziemy na sylwka na cally tydzien wyjazd...

milego weekendu

SErdecznie zycoznka Mikołajkowe dla WAS

Becia a ja zapomnialam wam cos zyczyc

teraz zycze naj najlepszego.....,,

ale tu pusto,,,tylko my słomianki teraz czy wszytskie porzadki swiateczne,,,hee

u mnie nic nowego,a do tego wojna z J na maksa,,,,,juz 5 dni bez skutku odezwuu

reklama
HEJ

Ewciu oj wszystkie słomianki się wykruszyły, tylko my dwie zostałyśmy.....;-);-);-)
Będzie dobrze, nie martw się!!!!!

Ja już mam posprzątane, prezenty zrobione a jak u Ciebie??????

Do góry