reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
Ja jeszcze jestem. U mnie porządków niet bo przed samymi świętami mają nam nowe meble do kuchni przywieżć a przed tym trzeba zrobić elektrykę kanalizację i płytki...więc moje sprzątanie nie ma sensu. Mąż przyjeżdża w sobotę i bierze urlop aż do 4 stycznia więc się Nim trochę nacieszę

Pozdrawiam

Beata - Ty jzu naprawde jestes gotowa????? Podziw moj jest wielki... :tak::tak::tak:

Ja jade do Katowic z Janciem, ale oczywiscie z wszystkim jestem w lesie. Prezenty kupie tam oczywiscie, n oale przydaloby sie posprzatac zeby wrocic do czystego meiszkania... No ale nie wiem jak zdaze to zrobic...:no: Pracuej do piatku, w sobote rano przyjezdza moj tata po nas i w niedziele jedziemy.

no patzr Beciu ile nam sie słomek odezwało,,jednak sa,,i my nie same

zuzkus no to fajnie naciesz sie,a remontu przed swietami nie zazdroszcze...

mysz fajnie,ze wykezdzacie,,,

zuzkus nie zazdroszczę remontu przed świętami.......:no::no::no:

Mysz ja tam do sprzątania jestem pierwsza......:-D:-D:-D więc służę pomocą....;-):tak: W piątek wieczorem szybko posprzątaj, bo przez czas nieobecności i tak się nakurzy- jak wrócisz to porządnie posprzątasz......;-):tak:

Ewcia ano nie jesteśmy same.....:no::no: to fajnie, bom już się martwiłam.....:-D:-D:-D

A u mnie dziś cały dzionek pada deszczyk.....:baffled::baffled::baffled: czuję się jak przed Świętem Zmarłych......:szok: jest wietrznie, deszczowo i szaro- nie ten klimat co trzeba....:-D:-D:-D Sanki kurzem zarastają...........:confused::dry:

Miłego wieczorku

Beata - kurcze - chcialabym tez byc taka pierwsza do sprzatania... moja mama rece zalmuje jak do mnei przyjezdza i uwaza mnie za swoaj wychowawcza porazke - oczywiscie pod wzgledem sprzatania tylko ;-) U niej mozna jesc z podlogi... U mnie niekoniecznie - chyba ze ktos bylby bardzo zdesperowany :-D

hahaha.....:-D:-D:-D mój S mówi że u nas w domu to już chodzić nie można....:no: Bo jak się ruszy to ja ze szmatką lecę za nim.....:-D:-D.
Mi to szybko idzie, a okna myję raz w tygodniu mam dwa w jednym- myje okna i zaraz gimnastyka ramion, darmowa siłownia jak się patrzy.....:-D a jak mnie nawiedzi to nawet meble przesuwam żeby wszędzie dotrzeć.....:tak::-D:tak:
Ale nie lubię :no::no::no: dokumentów i papierów, muszę się pilnować żeby tam nic nie pomieszać bo potem cięzko znależc mi jakieś rachunki.....:baffled::baffled:

reklama
Do góry