madziaczek83
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem wkońcu od tygodnia pierwszy raz spokojna.Trafiłam na fajnego dr,wkońcu ktoś z góry mi chyba podesłał go.Słuchając całej tej historii robił tylko duże oczy i nie mógł uwierzyć,aż mu pokazałam to skierowanie i tą informacje co do insuliny.Stwierdził,że przy takim cukrze jak mam to dopiero narobili by problemów podając mi ją bezmyślnie.Oczywiście podjął się prowadzenia mojej cukrzycy i następna wizyta za miesiąc bo wcześniej nie widzi potrzeby.Diete kazał dla dobra dziecka utrzymać i stwierdził,że takich cukrów nie mają osoby nie będące w ciąży w pełni zdrowe.Pocieszył mnie i wsparł a to bardzo ważne.
Jak narazie mam mierzyć cukry 4 razy tak jak było przez tydzień i jak będzie jak jest to tylko na czczo i po śniadaniu.
Z tym,że kazał mi mierzyć dwie godziny po posiłku.A do tej pory miałam godzine.A Wy kobitki jak mierzycie?
Jak narazie mam mierzyć cukry 4 razy tak jak było przez tydzień i jak będzie jak jest to tylko na czczo i po śniadaniu.
Z tym,że kazał mi mierzyć dwie godziny po posiłku.A do tej pory miałam godzine.A Wy kobitki jak mierzycie?