reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

Wczoraj byłam u koleżanki, która jest w 38 tc. Porównałam jej brzuszek ze swoim i wyszło na to, że właściwie wielkością się nie różnią. Czyli naprawdę wyglądam jakbym zaraz miała rodzić ;) Tyle że po dokładnej analizie stwierdziłam, że mój brzuszek poszedł do przodu, a jej bardziej na boki. I stad ta różnica. Po prostu rośnie mi mały ciekawski świata człowieczek, który wypycha się, żeby jak najwięcej "zobaczyć" i usłyszeć ;)

reklama
Missiiss śliczny domek sobie Jasio urządził :)
Co do wielkości brzuchów to mam nadzieję, że mój przystopuje z wielkością bo już mi sie pytają czy teraz mam termin... jak mówię że za dwa miesiące to są w szoku :] najbardziej boję się o rozstępy więc niech już nie rośnie...

A ja tak dla porównania powrzucam pare z Lolkiem
Taka składanka, to w fioletowym golfie robione ok. pażdziernika, końcówki. Termin miałam na 4 listopad
cia11.jpg

By bodzinka at 2010-10-02

Moje ukochane, robione we wrześniu
ass3223.jpg

:)
woczekiwaniu.jpg

Urodziłam 4 listopada
krowisia.jpg

reklama