reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża?

reklama
Jak zabieg? Bardzo się boję… znieczulenie ogólne będę miała pierwszy raz w życiu. Ból jest nie do opisania……….💔
jakby znieczulenia nie ma się czego bać , nie czujesz nic , podają dożylnie i zasypiasz , budzisz się już po wszystkim . Później brzuch ciągnie , potrzeba czasu żeby dojść do siebie gdzies po tygodniu czułam się dobrze .

Jak zabieg? Bardzo się boję… znieczulenie ogólne będę miała pierwszy raz w życiu. Ból jest nie do opisania……….💔
Ja miałam ogólne znieczulenie do operacji plus laparoskopie z tym, że mi pękł już jajowód i krew w otrzewnej Była.
Operacja trwała 2 godziny, potem na sali dochodziłam do siebie, dostawałam takie leki, że nie wiedziałam jak się nazywam ogólnie.

Przy wypisie dostałam zastrzyki przeciwzakrzepowe a po operacji przez 2 dni w szpitalu antybiotyk dożylnie.
Wiem, że to marne pocieszenie ale pp każdej burzy wychodzi słońce 🫂

Jejku jak mi przykro, że i Ciebie to spotkało 😭 przechodziłam cp rok temu i mam wrażenie, ze jest nas mnóstwo, trzymaj się jakos

reklama
Do góry