DziękujęBardzo współczuję.
reklama
Deess.
Fanka BB :)
jakby znieczulenia nie ma się czego bać , nie czujesz nic , podają dożylnie i zasypiasz , budzisz się już po wszystkim . Później brzuch ciągnie , potrzeba czasu żeby dojść do siebie gdzies po tygodniu czułam się dobrze .Jak zabieg? Bardzo się boję… znieczulenie ogólne będę miała pierwszy raz w życiu. Ból jest nie do opisania……….
93kora
Ja miałam ogólne znieczulenie do operacji plus laparoskopie z tym, że mi pękł już jajowód i krew w otrzewnej Była.Jak zabieg? Bardzo się boję… znieczulenie ogólne będę miała pierwszy raz w życiu. Ból jest nie do opisania……….
Operacja trwała 2 godziny, potem na sali dochodziłam do siebie, dostawałam takie leki, że nie wiedziałam jak się nazywam ogólnie.
Przy wypisie dostałam zastrzyki przeciwzakrzepowe a po operacji przez 2 dni w szpitalu antybiotyk dożylnie.
Wiem, że to marne pocieszenie ale pp każdej burzy wychodzi słońce
olka11135
Dziękuję
Jeżeli uda się pobrać zarodek pamiętaj, że masz prawo do badań i ustalenia jego płci co pozwoli Ci go pochować oraz wziąć skrócony urlop macierzyński (8 tygodni) - oczywiście jeśli chcesz.
Sok z żuka
Bardzo mi przykro
NiebieskookaEM
Jak się czujesz ?Zbadałam. Mogłaś przeczytaj powyżej. Czekam na zabieg usunięcia jajowodu już. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
93kora
Zgadnij jak się czuć może. Psychicznie przeturbowana, fizycznie zapewne też bo to cięcie jest jak na CC i boli później okropnieJak się czujesz ?
reklama
NiebieskookaEM
Dlatego się pytam się jak się czuje. Może potrzebuje się wygadać i wylać swoje żale.Zgadnij jak się czuć może. Psychicznie przeturbowana, fizycznie zapewne też bo to cięcie jest jak na CC i boli później okropnie
Podziel się: