reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

Wczoraj byłam u koleżanki, która jest w 38 tc. Porównałam jej brzuszek ze swoim i wyszło na to, że właściwie wielkością się nie różnią. Czyli naprawdę wyglądam jakbym zaraz miała rodzić ;) Tyle że po dokładnej analizie stwierdziłam, że mój brzuszek poszedł do przodu, a jej bardziej na boki. I stad ta różnica. Po prostu rośnie mi mały ciekawski świata człowieczek, który wypycha się, żeby jak najwięcej "zobaczyć" i usłyszeć ;)

reklama
Missiiss śliczny domek sobie Jasio urządził :)
Co do wielkości brzuchów to mam nadzieję, że mój przystopuje z wielkością bo już mi sie pytają czy teraz mam termin... jak mówię że za dwa miesiące to są w szoku :] najbardziej boję się o rozstępy więc niech już nie rośnie...

A ja tak dla porównania powrzucam pare z Lolkiem
Taka składanka, to w fioletowym golfie robione ok. pażdziernika, końcówki. Termin miałam na 4 listopad
cia11.jpg

By bodzinka at 2010-10-02

Moje ukochane, robione we wrześniu
ass3223.jpg

:)
woczekiwaniu.jpg

Urodziłam 4 listopada
krowisia.jpg

reklama