reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
Hej :)
to ja dołącze się z fotką dzisiejszą :p
i powiedzcie mi czemu mam krzywy brzuch, a nie takiu sliczny okrągły jak wszystkie :p

bużki
Zobacz załącznik 287363
wydaje Ci się;-)
No to na osłode Dziś
28 tydzień 6 dzień

Uploaded with ImageShack.us
bardzo ładnie Twój brzuszek prezentuje sie w czerwieni:tak::tak:
No to ja jak co tydzień się dołanczam do galerii.
28 tydzień, 9,5 kg na + i 104 cm w obwodzie
jakoś mnie dziwnie wygieło
28tydzie.jpg

28tco.jpg

28tydz.jpg

28tydzie.jpg
uroczy domek ma Emilka:tak::tak:
wstawiam swoje z dzisiejszego ranka 27t. :)...i cudne szmatki w tle:zawstydzona/y::-p:sorry2::-D
fajniusi brzucholek :-):-)

Zobacz załącznik 286903Zobacz załącznik 286904Zobacz załącznik 286905
to teraz ja:p 26t1d czyli wkraczam w 27 tydzień i tym sposobem zaczynam 3 trymestr :)
zgrabniutka jesteś to i brzusio zgrabny:tak::tak:

Ależ piękne brzucholki. Aluśka a ja ostatnio znalazłam Twoje fotki z Amandzią, które kiedys przerabiałam...Alez była Malutka...
oj zmieniał sie i to bardzo:cool2:
ciekawe czy Martynka też czarne włoski przy urodzeniu będzie mieć:-)

no to i ja swój brzuszek wstawiam :D Zobacz załącznik 286684Zobacz załącznik 286685 zdjęcia jeszcze z dziś 30tc i 4dni
Kochana ale masz malusi brzusio czy to na pewno ten tydzień:szok:;-)

a tu mój krąglak sprzed killku dni (28+4 wg om) 29+4 (wg usg)

p9211108.jpg

p9211113.jpg
uroczy zgrabniutki brzusio masz:-):-)
pencil.png

Mamolka! cos Cie waga chyba oszukuje :/ jak patrze to masz tylko brzuszek i jestes szczuplutka, raczki masz jak witki i dupka tez jakas mala tylko brzucholek jak pilka lekarska :)

Bodzinka uwielbiam czerwony kolor :)) masz porzadny brzus, i slicznie opakowany :)

Hannah pomijajac sliczny Emilkowy domek to cudnie wygladasz na ostatnim zdjeciu :)

GosiaB looooo, jaaakaaa wodaaaaa :) czy czulas ze brzuszek sie podnosi jak sie zanurzalas? ja tak mam na basenie a wiadomo w slonej wodzie jeszcze lzej :) ciekawe co czuja wtedy nasze bobaski, Tez juz masz konkretny brzucholek :) pamietam zdjecie bez i raptem ooooo taki wyskoczyl ;)

heheh salomii jak to w życiu bywa wybierasz to zdjęcie na którym wyglądasz najkorzystniej.. :)

a prawda jest gorzka... nogi i ramiona ( niestety rodzinnie przekazywana niedoskonałość) mam zaatakowane przez cellulit, na udach od wewnątrz pojawiają mi się rozstępy, dupa w stosunku do brzucha mała ale niech no tylko spadnie brzuch okaże się jaka jest wieka... a buzia to już masakra- duża, opuchnięta i pojawił mi się 2 podbródek .. bleee

Gosia- świetne to zdjęcie w wodzie :O Cudo :)

Ha-NN-aH rzeczywiście podobne brzuchy - tylko szkoda że z mojej strony waga nie ta sama :p to już w ogóle było suuuuper :)

dzięki dziewczyny :) to zdjęcie to pomysł mojego małża, który jak tylko weszłam do wody to się porwał po aparat bo stwierdził, że musi uwiecznić, że synuś już w brzuszku zaliczał takie kąpiele :)

reklama
Do góry