reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

reklama
Hej :)
to ja dołącze się z fotką dzisiejszą :p
i powiedzcie mi czemu mam krzywy brzuch, a nie takiu sliczny okrągły jak wszystkie :p

bużki
Zobacz załącznik 287363
wydaje Ci się;-)
No to na osłode Dziś
28 tydzień 6 dzień

Uploaded with ImageShack.us
bardzo ładnie Twój brzuszek prezentuje sie w czerwieni:tak::tak:
No to ja jak co tydzień się dołanczam do galerii.
28 tydzień, 9,5 kg na + i 104 cm w obwodzie
jakoś mnie dziwnie wygieło
28tydzie.jpg

28tco.jpg

28tydz.jpg

28tydzie.jpg
uroczy domek ma Emilka:tak::tak:
wstawiam swoje z dzisiejszego ranka 27t. :)...i cudne szmatki w tle:zawstydzona/y::-p:sorry2::-D
fajniusi brzucholek :-):-)

Zobacz załącznik 286903Zobacz załącznik 286904Zobacz załącznik 286905
to teraz ja:p 26t1d czyli wkraczam w 27 tydzień i tym sposobem zaczynam 3 trymestr :)
zgrabniutka jesteś to i brzusio zgrabny:tak::tak:

Ależ piękne brzucholki. Aluśka a ja ostatnio znalazłam Twoje fotki z Amandzią, które kiedys przerabiałam...Alez była Malutka...
oj zmieniał sie i to bardzo:cool2:
ciekawe czy Martynka też czarne włoski przy urodzeniu będzie mieć:-)

no to i ja swój brzuszek wstawiam :D Zobacz załącznik 286684Zobacz załącznik 286685 zdjęcia jeszcze z dziś 30tc i 4dni
Kochana ale masz malusi brzusio czy to na pewno ten tydzień:szok:;-)

a tu mój krąglak sprzed killku dni (28+4 wg om) 29+4 (wg usg)

p9211108.jpg

p9211113.jpg
uroczy zgrabniutki brzusio masz:-):-)
pencil.png

Mamolka! cos Cie waga chyba oszukuje :/ jak patrze to masz tylko brzuszek i jestes szczuplutka, raczki masz jak witki i dupka tez jakas mala tylko brzucholek jak pilka lekarska :)

Bodzinka uwielbiam czerwony kolor :)) masz porzadny brzus, i slicznie opakowany :)

Hannah pomijajac sliczny Emilkowy domek to cudnie wygladasz na ostatnim zdjeciu :)

GosiaB looooo, jaaakaaa wodaaaaa :) czy czulas ze brzuszek sie podnosi jak sie zanurzalas? ja tak mam na basenie a wiadomo w slonej wodzie jeszcze lzej :) ciekawe co czuja wtedy nasze bobaski, Tez juz masz konkretny brzucholek :) pamietam zdjecie bez i raptem ooooo taki wyskoczyl ;)

heheh salomii jak to w życiu bywa wybierasz to zdjęcie na którym wyglądasz najkorzystniej.. :)

a prawda jest gorzka... nogi i ramiona ( niestety rodzinnie przekazywana niedoskonałość) mam zaatakowane przez cellulit, na udach od wewnątrz pojawiają mi się rozstępy, dupa w stosunku do brzucha mała ale niech no tylko spadnie brzuch okaże się jaka jest wieka... a buzia to już masakra- duża, opuchnięta i pojawił mi się 2 podbródek .. bleee

Gosia- świetne to zdjęcie w wodzie :O Cudo :)

Ha-NN-aH rzeczywiście podobne brzuchy - tylko szkoda że z mojej strony waga nie ta sama :p to już w ogóle było suuuuper :)

dzięki dziewczyny :) to zdjęcie to pomysł mojego małża, który jak tylko weszłam do wody to się porwał po aparat bo stwierdził, że musi uwiecznić, że synuś już w brzuszku zaliczał takie kąpiele :)

reklama
Do góry