chodziło mi że dzień wyliczonego terminu wg OM, ja miałam ostatnią @ 19 marca a termin mam na 26 grudnia i każdego miesiąca 26 zaczynam nowy miesiąc
no tak, ale skoro od @ doliczamy 9 miechów kalendarzowych to tak prawie wychodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chodziło mi że dzień wyliczonego terminu wg OM, ja miałam ostatnią @ 19 marca a termin mam na 26 grudnia i każdego miesiąca 26 zaczynam nowy miesiąc
wydaje Ci się;-)Hej
to ja dołącze się z fotką dzisiejszą
i powiedzcie mi czemu mam krzywy brzuch, a nie takiu sliczny okrągły jak wszystkie
bużki
Zobacz załącznik 287363
bardzo ładnie Twój brzuszek prezentuje sie w czerwieni
uroczy domek ma EmilkaNo to ja jak co tydzień się dołanczam do galerii.
28 tydzień, 9,5 kg na + i 104 cm w obwodzie
jakoś mnie dziwnie wygieło
fajniusi brzucholek :-):-)wstawiam swoje z dzisiejszego ranka 27t. ...i cudne szmatki w tle
zgrabniutka jesteś to i brzusio zgrabnyZobacz załącznik 286903Zobacz załącznik 286904Zobacz załącznik 286905
to teraz ja 26t1d czyli wkraczam w 27 tydzień i tym sposobem zaczynam 3 trymestr
oj zmieniał sie i to bardzoAleż piękne brzucholki. Aluśka a ja ostatnio znalazłam Twoje fotki z Amandzią, które kiedys przerabiałam...Alez była Malutka...
Kochana ale masz malusi brzusio czy to na pewno ten tydzień;-)no to i ja swój brzuszek wstawiam Zobacz załącznik 286684Zobacz załącznik 286685 zdjęcia jeszcze z dziś 30tc i 4dni
uroczy zgrabniutki brzusio masz:-):-)a tu mój krąglak sprzed killku dni (28+4 wg om) 29+4 (wg usg)
dobrze wiedziec, ze nie tylko moja Jagoda sie tak rozpycha moj brzuch wyglada identycznie i az boje sie pomyslec co bedze dalej;-)