reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

śliczne okazałe brzuszki;ppp
ale nas juz porządnie wydęło hehehe, tak naprawdę to dopiero teraz można powiedziec że mamy....brzuchy hahaha:))))))

reklama
no właśnie przeciętnie jesteśmy w 29-32 tygodnia brzuchy - jak widać piękne i w większości już bardzo pokaźne - teraz bobasy ważą średnio 1,5 kilo i ciągu najbliższych 2 miesięcy podwoją swoją wagę - więc matko jedyna jak my będziemy wyglądać za 2 miesiące ?!?!?!?!?!?!?!?!
Wczoraj widziałam w sklepie kobitkę w ciąży to wyglądała jakby słonia miała urodzić - albo miała tam z trójkę co najmniej albo to się tak kurcze człowiekowi robi i ja też tak będę wyglądała :(

ale nas juz porządnie wydęło hehehe, tak naprawdę to dopiero teraz można powiedziec że mamy....brzuchy hahaha:))))))

....pamiętam jak byłam w piętnastym tygodniu i wydawało mi się że ten brzuch był już wtedy pokaźny...a dziś jak patrzę na foto z piętnastego tygodnia to ni hu.. nie widzę tam ciąży :D:D

To może i ja się pokaże w 32 tyg.:)
W środku Lenka która prawie 2 tyg ważyła 1.8kg..;)
bb.jpgbb2.jpg

agaj fajny masz brzusio. i taki niezbyt duży chyba jak na 32 tc :) i tak wywaliło ci tyko brzuszek, a zawsze mówili, że jak są dziewczynki w brzucholach to się wszystko rozłazi na boki też :d a tu proszę same dowody, że to tylko głupie gadanie hehe
no i patrząc na wasze zdjęcia to stwierdzam, że tylko ja mam pępek wywalony na maksa :D

agaj fajny brzuszek malutki i zgrabniutki,no i wygląda na chłopaka jeśli by wierzyć w to co mówią,że do szpica to na chłopca,ale to tylko takie głupie gadanie:)

Dzięki dziewczyny! Ja i tak czuję się już jak jakiś słonik;) No tak, wszyscy "po wyglądzie"mówią że chłopak:) Ja do końca nie szaleję z żadnymi dziewczęcymi ciuszkami, ale dostaliśmy już kilka rzeczy z Hello Kitty ;)i pełnych różu:)

agaj ale zgrabny brzusio:-p śliczny:tak:

a to my w 29tc:-D

Załączniki

• październik 025.jpg
    październik 025.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 56
  • październik 029.jpg
    październik 029.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 60
  • październik 030.jpg
    październik 030.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 57