reklama
agbar
Fanka BB :)
Wiolcia mam podobnie jak Ty. Kilka dni temu moja siostra powiedział, że mam cos na brzuchu. Patrzę i nic nie widzę. No to ona się zreflektowała i poprawiła, że pod brzuchem. Zauważyłam dopiero, jak podciągnęłam bluzkę wyżej i strzepnęłam z niej okruszki. Chyba muszę się pożegnać z tą częścią mojego ciała, bo przez kilka następnych miesięcy nie będę jej oglądać. Za to pewnie jak ją w końcu zobaczę po porodzie, to się przestraszę;-)
madziara158
Grudzień 2010
A u mnie ostatnio dzidziuś się chyba chowa do środka, bo mój brzuch przypomina literę P. Strasznie mi żołądek wypycha do przodu, nie mówiąć już o tym, że ledwo mogę jeść, bo taki mam na niego ucisk.. Aż mnie to denerwuje, bo wydaje mi się, że wszyscy myślą, że jakiś obżartuch jestem...
Ha-NN-aH
BB fan
No kobietki jeszcze troszkę i będziemy miały lustrzycę. Golenie tylko z lustrerkiem, och to była ciężka praca....Nie mówiąc jaką gimnastyką było pomalowanie sobie paznokci u nóg
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ależ jest widoczna! Masz się czym pochwalić - piekny okrąglutki brzuszek :-) A jaka ty szczuplutka jesteś... tylko pozazdrościć ;-)
sarka
trójkowa mama
no sliczne brzuszki i naprawdę niewielkie mój to wielki przy waszych a jestem niżej w ciazy,.. bedę słoniem...
ale to tak dziwnie bo ja stoje to brzuch jest mój taki mega wysuniety do przodu a jak usiadę to sie tak rozlezie na boki ze nic nie widać, no jakbym jakies sadełko miała
Najbardziej chyba widocznie wywala w 6,7 miesiącu z tego co zauwazyłam i u siebie i u innych
ale to tak dziwnie bo ja stoje to brzuch jest mój taki mega wysuniety do przodu a jak usiadę to sie tak rozlezie na boki ze nic nie widać, no jakbym jakies sadełko miała
Najbardziej chyba widocznie wywala w 6,7 miesiącu z tego co zauwazyłam i u siebie i u innych
sarka
trójkowa mama
no mnie to zawsze Wiolcia rozwalają te jeansy i to jeszcze zapinane na guzik noż mać, człowiek już w 2 miesiącu musiał kupić spodnie na gumie a te laski poginają w jeansach, ooo i jeszcze o pasku zapomniałamAleż jest widoczna! Masz się czym pochwalić - piekny okrąglutki brzuszek :-) A jaka ty szczuplutka jesteś... tylko pozazdrościć ;-)
sarka
trójkowa mama
No kobietki jeszcze troszkę i będziemy miały lustrzycę. Golenie tylko z lustrerkiem, och to była ciężka praca....Nie mówiąc jaką gimnastyką było pomalowanie sobie paznokci u nóg
no pamietam ten zabieg, lusterko i jedziemy
choć przyznam że juz teraz muszę się niezle nawyginać i brzuch pozgniatac zby czegoś tam dokonać.........a moze po prostu sposobem jest zapuscic, związać gumka ik mieć spokój
reklama
vengo
Zaangażowana w BB
no mnie to zawsze Wiolcia rozwalają te jeansy i to jeszcze zapinane na guzik noż mać, człowiek już w 2 miesiącu musiał kupić spodnie na gumie a te laski poginają w jeansach, ooo i jeszcze o pasku zapomniałam
Sarka, ale ja też mam spodnie już na gumie -tylko są tak sprytnie uszyte, jest regulacja na gumie i zapięcie pod brzuchem. To te dżinsy o których wam pisałam z mothercare- za 35 zeta z przeceny.