reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
ludzie myślą, że ja jestem w początku 4 mc, a to już piąty, jeśli mały brzuszek nie jest jakąś anomalią i za tydz na usg z dzidzią będzie ok, to przynajmniej będę się dłużej cieszyć mniejszym obciążeniem, ale i tak np przy zmywaniu naczyń już czuję kręgosłup...

Tunia dzięki za odpowiedź. takie to proste a ja tego nie wiedziałam :-D
właśnie sobie uświadomiłam, że kabelek do aparatu został w Irlandii, a nie mam tu na stacjonarnym wejścia na kartę buuu kabla jeszcze nigdy nie używałam bo do laptopa niepotrzebny i potem jak latam do domku to o kabelku zapominam. ale jutro już będę przy moim lapku to w końcu pokażę swój brzuchol

Dzięki,a to prawda ,ze podrósł, bo juz spódnica robi się przyciasna i widzę ,ze wywaliło go do przodu. Najśmieszniejsze jest to ,że ludzie myślą ,ze to początek ciąży.:eek: Jak mówię,ze za około 1,5 tygodnia zacznie sie 6 miesiąc to mówią,że nie wygląda.

Cóż prawda jest taka że brzuszek wywala w rożnych momentach - ja już nie widzę własnego krocza :szok: A ty masz to jeszcze przed sobą ;-)Moja kuzynka była płaska jak deska do 6 miesiąca a w 7 wyglądała już na 9 miesiąc więc ciężko powiedzieć jak będziemy wyglądać później :-D

To prawda. Chyba juz pisałam na forum ,ze jak moja matka szła mnie rodzić to NIC po niej nie było widać. W robocie w 7 miesiacu sie pzrebierała i też sienikt nie zjarzył. Ale ja widzę jak ludzie patrzą na mój brzuch. Dziś jedna dziewczyna też w ciąży tak na mnie spojrzała, bo wiadomo ,że teraz wszystkie wyszukujemy ciężarnych.:-D

reklama
O zgadza się!!:-) mamy jakiś radar do wyłapywania ciężarnych:-D taka solidarność brzuchów :-)
Nieźle ta twoja mama zamieszała położnym na porodówce jak widać nie było brzucha;-)

Do góry