reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja sobie odwiesiłam od października multisport i planuje wieczorami z przyjaciółka chodzić na siłownie z dwa razy w tygodniu. Jest tez blisko mnie klub gdzie sa zajęcia dla mam po porodzie i przychodzi sie ze swoimi maleństwami :-)

reklama
Pisz kulka [emoji2] ja to nie będę komentować bo mi się ulewa jak ktoś robi takie sceny w programach typu top model czy hells. Agata wkładasz wacik jej czy jak? [emoji1]

Dobra chyba na razie podoba mi się typek z obcym akcentem ( w ogóle jaraja mnie obce akcenty hehe szczególnie białoruski i ukraiński xD) i Ola
Wkurwia mnie ten rudy peres. Bym mu pape rozkwasila tak mnie wnerwia.

O teraz sesja nago idę patrzeć.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć mamuśki
Nadrobiłam kilka ostatnich stron. Ja nie ogarniam ostatnio, nie mam czasu na nic, mam tak absorbujące dziecko, że az sie boje co bedzie dalej :-) poza tym od 3 tyg jest u mnie teściowa i liczyłam że odpocznę a tu tym bardziej nie mam na nic czasu :-/
Ja od dzis zaczęłam ćwiczyć . Mogę sobie pozwolić na 15min dziennie bo wiecej mi sie nie uda ale dobre i to. W nic sie nie mieszczę a na słodycze mam straszny aPetyt co ja zawsze antyslodyczowa byłam.
Kubuś sie robi coraz fajniejszy. Śmieje sie całą gębą i reaguje na znajome głosy.
W nocy pobudki co 2godz i jak sie zawsze zapierałam, że moje dziecko nigdy nie bedzie ze mną spać to wszystko sie pieprzło i zeby spał i dał spać innym to go zabieramy do łóżka i spi przytulony pod pachą :-) w ogóle nie chce sam zasypiać trzeba go lulać albo wyjsć na spacer.

Aniołkowa mama każda z nas chyba miała jakieś założenia i piorun je strzelił;-/ srednia ta edycja too model, nie ma jakis fajntch twarzy.. gazikiem zwilzonym owinietym na oalcu myje ta jame ;)

reklama
Do góry