reklama
Moja dzisiaj przespała.. cała noc o 5. 30 jadła dopiero Jestem w szoku. Nakarmiona o 22. Też tej pieluchy nie miała tak bardzo mokrej. Pewnie za to mi dzisiaj da popalić. Póki co jeszcze śpi ale pomału zaczyna się wiercic
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
sierpniowka
Fanka BB :)
Dzisiaj będę mierzyć [emoji1] obym weszła bo jest 5 stopni i ciężko widzę wyjście w skórze [emoji1] ja próbuję już go regulować i 3 noc się udaje.. Paper a Twoja już regularnie śpi tak długo w nocy i o podobnych porach?
niunia102
U nas w nocy jest ladna norma 20 2 5 i chcialam przestawic mojego synka zeby jadl 20 23 5 ale pierwsze podejscie klapa i tak sie obudzil o 3 :-( dzis podejscie nr 2 :-) ale moze byc roznie bo na szczypienie dzis idziemy milego dnia dziewczyny
kamcia567
Kurcze, nie obejrzałam wczoraj tego top model bo Michaśka cyrkowała. Mi się wydaje ze ten Patryk wygra choć go nie lubie za sprzedawanie swojej ckliwej historii. Ale Dżoanna go uwielbia więc pewnie będzie w finale. Ten rudy działa mi na nerwy i wygląda jak irlandzki gnom. Jezusa to wzielo chyba dla beki, Kamile tez. Najbardziej podoba mi się ta dziewczyna w krótkich włosach, taka czarna.
Ja nie myje jej jamy ustnej, ale dałyście mi do myślenia. Nie wiem czy jej nie weźmie na wymioty jak włoże palec...
Michasia dzisiaj spała od 23 do 4 i teraz sie obudziała o 8, przed chwilą zasneła więc idę skorzystać i wypić kawę.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie myje jej jamy ustnej, ale dałyście mi do myślenia. Nie wiem czy jej nie weźmie na wymioty jak włoże palec...
Michasia dzisiaj spała od 23 do 4 i teraz sie obudziała o 8, przed chwilą zasneła więc idę skorzystać i wypić kawę.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mika06
Co do mycia jamy ustnej, wydaje mi się że w szpitalu gdy przyszła pani od noworodków omówić pielęgnację dziecka, powiedziałaby mi że trzeba myć buźkę w środku, ale ona nie wspomniała o tym ani słowa. Położnej i rodzinnej też mówiłam o ulewaniu, żadna nie powiedziała by coś robić z jamą ustną. Jak któraś jednak usłyszy że trzeba to dajcie znać bo u mnie daleko jeszcze do terminu lekarza
Wiktor 3 noc z rzędu budzi się o 3 i nie może potem zasnąć do 7-8...nie wiem już jak temu zaradzić, wydawało mi się że to przez to że zasypiał o 19, ale wczoraj przetrzymałam go do 21 a on i tak od 3 buszował...jeszcze dłużej go przetrzymać?
Wiktor 3 noc z rzędu budzi się o 3 i nie może potem zasnąć do 7-8...nie wiem już jak temu zaradzić, wydawało mi się że to przez to że zasypiał o 19, ale wczoraj przetrzymałam go do 21 a on i tak od 3 buszował...jeszcze dłużej go przetrzymać?
No pogoda beznadziejna, nic się nie chce :-( wietrzysko okropne? Chyba tylko na chwilę na podwórko wyjdziemy, ale raczej bez spaceru.
Powiem Wam, że mi te noce tak dziwnie płyną, że ja już czasem nie pamiętam o której i ile razy mały się obudził, ale może się człowiek przyzwyczaić do takiego niewyspania.
Eh idę trochę posprzątać... malutki śpi, starszemu bajkę włączę
Powiem Wam, że mi te noce tak dziwnie płyną, że ja już czasem nie pamiętam o której i ile razy mały się obudził, ale może się człowiek przyzwyczaić do takiego niewyspania.
Eh idę trochę posprzątać... malutki śpi, starszemu bajkę włączę
Mamakulka
Hej u mnie spoko. Poje kawę. Ciepłą! jedziemy zaraz na zakupy jakieś.
Ej u nas dziś ma śnieg padać rozumiecie to? *****.
Ignaś wczoraj usnal po 18 i 23 mu dałam jeść jak sama się kladlam. Nie obudził sie , musiałam go budzić. Potem o 3 i o 6 I teraz kolo 10 .
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ej u nas dziś ma śnieg padać rozumiecie to? *****.
Ignaś wczoraj usnal po 18 i 23 mu dałam jeść jak sama się kladlam. Nie obudził sie , musiałam go budzić. Potem o 3 i o 6 I teraz kolo 10 .
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dordaw
Paper jedziemy do Medicoveru do Atrium wiec troche slabo, ale moze akurat trafi sie ktos kompetentny. Sprawdzalam go na znanylekarz i niby pracuje w jakims szpitalu... w sumie chyba dziwne byloby gdyby chirurg nie pracowal w szpitalu i nie wykonywal operacji a jak mozna sie dostac na konsultacje np na Kasprzaka? Trzeba sie zapisac w jakiejs przychodni przyszpitalnej?
A mnie dzisiaj gardlo boli, z nosa leci, lamie w kosciach i marze o tym zeby pojsc spac a mala jak na zlosc nie moze usnac. Wlasnie zrobilam chyba juz 5 podejscie z odlozeniem jej do kolyski. Jak sie teraz rozbudzi to nastepnym razem czeka ja kokon Chyba wlasnie usnela..
Hmm ja tez nie myje buzi w srodku.. nie slyszalam o takich zaleceniach jeszcze, ale rzeczywiscie ten nalot bialy jest tam prawie non stop.
Dziewczyny macie jakies sposoby na przeziebienie przy kp? Na razie pije duzo cieplego, biore *spam* do ssania i do nosa i sie zastanawiam co jeszcze mozna.. Musze sie kurowac bo jutro mam wyjscie z dziewczynami dk kina na Bridget Jones
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie dzisiaj gardlo boli, z nosa leci, lamie w kosciach i marze o tym zeby pojsc spac a mala jak na zlosc nie moze usnac. Wlasnie zrobilam chyba juz 5 podejscie z odlozeniem jej do kolyski. Jak sie teraz rozbudzi to nastepnym razem czeka ja kokon Chyba wlasnie usnela..
Hmm ja tez nie myje buzi w srodku.. nie slyszalam o takich zaleceniach jeszcze, ale rzeczywiscie ten nalot bialy jest tam prawie non stop.
Dziewczyny macie jakies sposoby na przeziebienie przy kp? Na razie pije duzo cieplego, biore *spam* do ssania i do nosa i sie zastanawiam co jeszcze mozna.. Musze sie kurowac bo jutro mam wyjscie z dziewczynami dk kina na Bridget Jones
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
papercut
sierpniowka moja idzie spac 21;30 budzi sie ostatnio 1:30/2 4:30/5 7:30/8 juz dlugo tak
tylek ledwo co sie miesci w plaszczyk paradnie wygladam ehh
mamakulka snieg? to niezle ale zimno musi tam u ciebie byc
dordaw ja dostalam z zelaznej skierowanie przy wypisie a tak to nie wiem
tylek ledwo co sie miesci w plaszczyk paradnie wygladam ehh
mamakulka snieg? to niezle ale zimno musi tam u ciebie byc
dordaw ja dostalam z zelaznej skierowanie przy wypisie a tak to nie wiem