reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Angelika musiało to wyglądać przekomicznie!!!;-)) mamakulka to tylko pozory, my na wyjścia eleganckie a w domu dresiary!;) na początku sie wystraszyłam z ty ulaniem a potem sie śmiałam juz chyba troche z bezsilności bo nonstop ona orzygana, ja orzygana, pościel, podłoga.. Mogłoby sie to juz wyleczyć, czekam na te przełomowe 3miechy. Paper Ty to tez przygody masz z Nina! Numer Ci wywinęła;-DD ja myślałam ze moja nakarmię i pójdzie spac, a ona śpiochy orzygala, przebrałam ja to dostała czkawki a teraz wielce zainteresowana karuzela nad łóżeczkiem;-p ja tez czekam na top model i mam zamiar do tego czasu sie wykapać! Oby sie udało;-)

reklama
Caly dzien czytalam ale nie mialam chwili, zeby odpisac, a teraz juz zapomnialam i czytam raz jeszcze :D haha
Mika wygladasz uroczo, Wiktor jest super gosciu. Olej tesciowa.
Kulka dlugo by pisac, moze kiedys napisze.
Paper ja juz poltora tygodnia i bede mogla zaczac cwiczenia, ile u Ciebie do 2 miesiecy ? :D nie zapominaj o obietnicy. Co do Top model ja kibicowalam Kubie, chodzilam z nim do szkoly, super facet ale niestety wygral Twoj faworyt Kulka.
Z kupa tez dzisiaj mialam przygode, zmieniam pampersa, a on dalej robi.. dostalam na reke, podlozylam pieluche i znow to samo, powtorzylo sie 3 razy :D
Agata swietne zdjecia na insta macie!

Ja nie myje ... a trzeba?

Ej zajarzylam który to ten Patryk z top model. Kurde przecież to frajer nad frajerami! Nie znoszę takich. Może na zdjęciach dobrze wychodzi ( na razie) ale kuuuuuuwa laski taka ciapa? Placzliwy i do tego jojczy ze bida na jamie i on musiał do pracy iść. Przepraszam ale to nie trudne sprawy nie? Poza tym ma ze 2 i pół klocka z 500 plus[emoji14] nie lubię typa.

Sierpniowka Jakob? Dobra dupa z niego hehe taka posagowa uroda. Tez mógłby wygrać wtedy. Było mi obojętne.

Wiecie że ja finału nigdy nie oglądam? Sprawdzam w necie kto ma koronę i nara bo mnie wpienia całe to oglądanie ich szalonej przygody w programie jeszcze raz . O a wiecie co Pirog mi się podoba.
Mój typ mężczyzny[emoji14] paper Twój chłop to nie taki też właśnie pirogowaty? Mój jakby przytył trochę to by był ideolo :D kurde jakoś mnie wena wzięła i co chwila bym coś dopisywała tutaj ale nie będę swirowac bo nikt tego nie będzie czytał.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka pisz pisz ;p moze i troche pirogowaty ale lysy :D zawsze mi sie podobal w jednym bloku mieszkalismy i razem do przedszkola :D

sierpniowka w sensie, ze juz moge :D z mama sie dogadalam ze moge wpadac ona malej popilnuje a ja u nich na strychu pocwicze, planuje co drugi dzien finalnie a narazie 2x w tyg zeby sie nie zniechecic ;p

jutro szykuje sie ciezki dzien, rano na konsultacje do chirurga a potem do pediatry szczepic, super pogoda na takie wyprawy bedzie, mam nadzieje, ze zadne drzewo na nas nie spadnie jakbym mogla przeczekalabym w domu :/

Właśnie nie wiem czy trzeba [emoji16] ja na bieżąco nie oglądam potem nadrabiam [emoji16] tak Jakob i byłam nieźle wkurzona, że nie wygrał. Pirog fajny [emoji108] mi paper zostało 9 kg do swojej wagi i za półtora tygodnia zaczynam działać bo patrzeć nie mogę [emoji23] u nas też zimno, 11 stopni masakra.

Sierpniowka dziekuje;-) ja myje jamę ustna codziennie wacikiem po polikach i dziąsłach. Dzieci przyzwyczaja sie do higieny itd i zapobiegam zeby mała aft nie miała bo jej sie taki serek na języku zbieranie ulewanie. Ktoś pisał i dermavelu na trądzik ja stosowałam i bardzo pomógł małej, pozatym jest delikatny i fajna warstwę na skórze tworzy:-) ja tez byłam bardziej za Jakobem w poprzedniej edycji i nie lubię jak ktoś idzie do tego programu i tak jak mamakulka piszesz odpierdala trudne sprawy! Ludzie tam tak narzekają na swoje życie;-/ bo biedni, samotni albo płeć zmienili. Wole te łaski co pyskują i sa twarde osobiście:-)

reklama
Ja codziennie słodkim sie przejadam, jem te paczki i drożdżówki i nie umiem sobie odmówić a wieczorem patrzę w lustro i przeżywam ze fałd na brzuchu wisi Tez jak sie przeprowadze to zorganizuje jakos dzien zeby ćwiczyć!

Do góry