reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Angelika musiało to wyglądać przekomicznie!!!;-)) mamakulka to tylko pozory, my na wyjścia eleganckie a w domu dresiary!;) na początku sie wystraszyłam z ty ulaniem a potem sie śmiałam juz chyba troche z bezsilności bo nonstop ona orzygana, ja orzygana, pościel, podłoga.. Mogłoby sie to juz wyleczyć, czekam na te przełomowe 3miechy. Paper Ty to tez przygody masz z Nina! Numer Ci wywinęła;-DD ja myślałam ze moja nakarmię i pójdzie spac, a ona śpiochy orzygala, przebrałam ja to dostała czkawki a teraz wielce zainteresowana karuzela nad łóżeczkiem;-p ja tez czekam na top model i mam zamiar do tego czasu sie wykapać! Oby sie udało;-)

reklama
Caly dzien czytalam ale nie mialam chwili, zeby odpisac, a teraz juz zapomnialam i czytam raz jeszcze :D haha
Mika wygladasz uroczo, Wiktor jest super gosciu. Olej tesciowa.
Kulka dlugo by pisac, moze kiedys napisze.
Paper ja juz poltora tygodnia i bede mogla zaczac cwiczenia, ile u Ciebie do 2 miesiecy ? :D nie zapominaj o obietnicy. Co do Top model ja kibicowalam Kubie, chodzilam z nim do szkoly, super facet ale niestety wygral Twoj faworyt Kulka.
Z kupa tez dzisiaj mialam przygode, zmieniam pampersa, a on dalej robi.. dostalam na reke, podlozylam pieluche i znow to samo, powtorzylo sie 3 razy :D
Agata swietne zdjecia na insta macie!

Ja nie myje ... a trzeba?

Ej zajarzylam który to ten Patryk z top model. Kurde przecież to frajer nad frajerami! Nie znoszę takich. Może na zdjęciach dobrze wychodzi ( na razie) ale kuuuuuuwa laski taka ciapa? Placzliwy i do tego jojczy ze bida na jamie i on musiał do pracy iść. Przepraszam ale to nie trudne sprawy nie? Poza tym ma ze 2 i pół klocka z 500 plus[emoji14] nie lubię typa.

Sierpniowka Jakob? Dobra dupa z niego hehe taka posagowa uroda. Tez mógłby wygrać wtedy. Było mi obojętne.

Wiecie że ja finału nigdy nie oglądam? Sprawdzam w necie kto ma koronę i nara bo mnie wpienia całe to oglądanie ich szalonej przygody w programie jeszcze raz . O a wiecie co Pirog mi się podoba.
Mój typ mężczyzny[emoji14] paper Twój chłop to nie taki też właśnie pirogowaty? Mój jakby przytył trochę to by był ideolo :D kurde jakoś mnie wena wzięła i co chwila bym coś dopisywała tutaj ale nie będę swirowac bo nikt tego nie będzie czytał.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka pisz pisz ;p moze i troche pirogowaty ale lysy :D zawsze mi sie podobal w jednym bloku mieszkalismy i razem do przedszkola :D

sierpniowka w sensie, ze juz moge :D z mama sie dogadalam ze moge wpadac ona malej popilnuje a ja u nich na strychu pocwicze, planuje co drugi dzien finalnie a narazie 2x w tyg zeby sie nie zniechecic ;p

jutro szykuje sie ciezki dzien, rano na konsultacje do chirurga a potem do pediatry szczepic, super pogoda na takie wyprawy bedzie, mam nadzieje, ze zadne drzewo na nas nie spadnie jakbym mogla przeczekalabym w domu :/

Właśnie nie wiem czy trzeba [emoji16] ja na bieżąco nie oglądam potem nadrabiam [emoji16] tak Jakob i byłam nieźle wkurzona, że nie wygrał. Pirog fajny [emoji108] mi paper zostało 9 kg do swojej wagi i za półtora tygodnia zaczynam działać bo patrzeć nie mogę [emoji23] u nas też zimno, 11 stopni masakra.

Sierpniowka dziekuje;-) ja myje jamę ustna codziennie wacikiem po polikach i dziąsłach. Dzieci przyzwyczaja sie do higieny itd i zapobiegam zeby mała aft nie miała bo jej sie taki serek na języku zbieranie ulewanie. Ktoś pisał i dermavelu na trądzik ja stosowałam i bardzo pomógł małej, pozatym jest delikatny i fajna warstwę na skórze tworzy:-) ja tez byłam bardziej za Jakobem w poprzedniej edycji i nie lubię jak ktoś idzie do tego programu i tak jak mamakulka piszesz odpierdala trudne sprawy! Ludzie tam tak narzekają na swoje życie;-/ bo biedni, samotni albo płeć zmienili. Wole te łaski co pyskują i sa twarde osobiście:-)

reklama
Ja codziennie słodkim sie przejadam, jem te paczki i drożdżówki i nie umiem sobie odmówić a wieczorem patrzę w lustro i przeżywam ze fałd na brzuchu wisi Tez jak sie przeprowadze to zorganizuje jakos dzien zeby ćwiczyć!

Do góry