reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

A ja wgl na temat zakupów się nie wypowiadam bo chodzę jak jakiś czeresniak [emoji1] nie chce kupować bo szybko leci mi waga ( albo mam złudzenia) i szkoda mi kasy na coś na 2 tygodnie [emoji1]

[emoji173]

reklama
Sierpniowka mam nadzieje ze ten projekt nie przejdzie, bo jesli tak to zwatpie i chyba stad wyjade. Maz by sie ucieszyl, bo mnie namawia juz od dawna, ale w jego zawodzie to latwo o prace, a w moim gorzej.

Ja ostatnio wyskoczylam na chwile do galerii jak mloda spala i na szybko kupilam jakis tshirt i narzutke, ale nawet bez przymierzania :) poza tym malo co mi sie podobalo..

Trzy Karmi juz zamowione :D te smakowe tez zdadza egzamin? Ja teraz wszystko przez Internet ze spozywki, chemii etc zamawiam. Super oszczednosc czasu.

Dziewczyny czy ja tez moge uzyskac dostep do tego maila? Tez Was i Wasze maluchy chetnie zobacze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka sie zrobi ale na ko pa musze wskoczyc:-) bo z tel mi zdjec nie chce dodawac fo jutro jak znajde czas to cos podrzuce:-)

Ja obecnie mam swoje naturalne wloski :-) przez dwa i pol roku nie farbowalam a przed przejsciem na swoj zaczela. Farbowac na podobny do mojego naturalnego ale kusi mnie zeby znowu na czarny sie farbnac

Paper ale laska [emoji8] ja wrzucę jutro. Dziś była położna i okazało się, że podobno mam grzybicę piersi. Do tego mały nic nie przybrał od tamtej środy bo mam za mało wartościowe mleko (chyba). Mam teraz karmić z tej co skończyłam, odbijać go i przechodzić na drugą. Sutki mnie tak palą, że jak je to jakaś katorga.

[emoji173]

Paper ja Cię kręcę jak Salma Hayek! Masz korzenie nie polskie czy co Ty to?! :D

Sierpniowka jak to się objawia? Nie wiedziałam, że takie coś istnieje...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

nie ma chyba czegos takiego jak malo wartosciowe mleko moze za malo je w sensie nieefektywnie ssie albo cos.. nie wiedzialam, ze grzybice piersi mozna miec w ogole :o

dziekuje [emoji55]

reklama
Do góry