reklama
niunia102
Fanka BB :)
Paper ale laska :-)
Sierpniowka masakra grzybica ale dobrze ze mozesz karmic
Sierpniowka masakra grzybica ale dobrze ze mozesz karmic
sierpniowka
Też nie wiedziałam ale jak mi powiedziała zaczęłam czytać i wiele kobiet ma ten problem. Czy to to nie wiem bo ja tu ufam tak lekarzom jak.. Ale zaczyna piec, palić, sutek robi się czerwony bardziej i boli jak dziecko zaczyna jeść konkretnie. Mam już specjalna maść. Paper właśnie ssie od urodzenia pięknie, ma ostre parcie, żeby ssać [emoji1] powiedziała tak, że mam mleko ale najwidoczniej nie jest tak wartościowe jak powinno lub jest go za mało i dlatego nie przybiera lub ze on chce wyprodukować więcej i mu nie idzie?! Wtf [emoji15]
[emoji173]
[emoji173]
agata320
Paper a ja wlasnie chce odświeżyć swoje ombre, korci mnie bo moje juz mi sie znudziły. Mój tez sie wyjątkowo nie denerwował i kupił mi pare bluzek i jeansy;-) chociaz teraz nawet na spacer nie chce mi sie stroić, jak wiem ze mała do ogarnięcia to na mnie czasu mi zawsze braknie! Wszyscy mi mówili ze blada jestem wiec poleciałam na solke, nie wiedziałam czy jak sie karmi czy mozna wiec stanika nie ściągałam. Mam teraz opalony gruby pas na plecach z metka Mój M sie uśmiał jak mnie zobaczył i spalona na raczka po 10min! Jaki człowiek głupi!
Mamakulka
XD boże ale bylas biedna , myślałas, że adoptowana haha rozwalilas mnie
Co do tej ustawy to ja również coraz bardziej się skłaniam ku temu, żeby spierdalac jak najprędzej. Mąż mnie namawia od dłuższego czasu a ja przeciwna ale kurde nie daje rady z tymi idiotami. Dodatkowo teściowa mnie wkurza to tez jej uciekne[emoji14]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Co do tej ustawy to ja również coraz bardziej się skłaniam ku temu, żeby spierdalac jak najprędzej. Mąż mnie namawia od dłuższego czasu a ja przeciwna ale kurde nie daje rady z tymi idiotami. Dodatkowo teściowa mnie wkurza to tez jej uciekne[emoji14]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A
a_gosc
Gość
Mamakulka wysłane, jedno zdjęcie jeszcze z sesji ślubnej, z racji, że w poniedziałek rocznicę mamy.
sierpniowka
Kulka ta teściowa to najlepszy powód! Hehe.. Ja ze swoją nie rozmawiam i chwała, że mieszkamy za granicą [emoji1]
[emoji173]
[emoji173]
papercut
sierpniowka no biedna jestes
haha agata juz sobie wyobrazam ta metke opalona
moj tez chce wyjezdzac, ostatnio moj brat wyjechal nawet ale jakos nie wiem, wolalabym tutaj dziecko wychowac, przy dziadkach itp ciezki temat, jakbym nie miala dziecka to bym sie pakowala ale tak to lipa
haha agata juz sobie wyobrazam ta metke opalona
moj tez chce wyjezdzac, ostatnio moj brat wyjechal nawet ale jakos nie wiem, wolalabym tutaj dziecko wychowac, przy dziadkach itp ciezki temat, jakbym nie miala dziecka to bym sie pakowala ale tak to lipa
sierpniowka
Paper najbardziej się wkurze jak się okaże że muszę przejść na mm bo nie będzie przybieral po tych 3 tygodniowych mekach! [emoji37] sciagnelas pokarm? [emoji1]
[emoji173]
[emoji173]
reklama
papercut
aza jaka ty chudziutka jestes no nie moge! a to zdjecie slubne sliczne
sierpniowka nie w koncu bo za tym kiblem latalismy caly dzien potem starego zdemontowac nie moglismy trzeba bylo mlotem rozwalic bo jakis debil chyba przycementowal do ziemi potem nowy wstawic nogi mi w dupe weszly przysiegam dawno taka zmeczona nie bylam :d ale jutro od rana biore sie do roboty
zanim przejsc na mm moze sie uda laktacje pobudzic, po drodze jeszcze karmienie mieszane, spokojnie duzo cie dzieli ;*
sierpniowka nie w koncu bo za tym kiblem latalismy caly dzien potem starego zdemontowac nie moglismy trzeba bylo mlotem rozwalic bo jakis debil chyba przycementowal do ziemi potem nowy wstawic nogi mi w dupe weszly przysiegam dawno taka zmeczona nie bylam :d ale jutro od rana biore sie do roboty
zanim przejsc na mm moze sie uda laktacje pobudzic, po drodze jeszcze karmienie mieszane, spokojnie duzo cie dzieli ;*