reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziś mam dzień dobroci dla zwierząt :pPół dnia spędziłam na zakupach i wydałam jak na nasze możliwości ładną sumkę, a mąż przyjął to z uśmiechem (2 pary dżinsów, 2 pary spodni dresowych, 2 bluzy dresowe, 3 bluzeczki, 6 koszulek, 2 biustonosze, 6 par majtek - prawie 900zł w 4h). Nie wkurzył się nawet jak mu powiedziałam, że mam jeszcze parę rzeczy do kupienia. Ostatnie dni tak się kłóciliśmy, wczoraj się pogodziliśmy, że jest dla mnie miły:)

***** napisałam i się nie dodało.

Juz nie jestem ruda. Nie umiem się odnaleźć po porodzie.

Aza zazdro, ja musze kupić jakieś swetry bo wszystkie obcisłe i wyglądam jak jakaś parówa nieogarnieta. Masakra. Buty wszystkie małe , spodnie tez. Ech.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Sierpniowka dokladnie brak slow

Aza ale ci zazdroszcze ja 2 pazdziernika ide jako chrzestna i jeszcze nie mam koncepcji i nawet po sklepach mi sie nie chce chodzic:-(

Mamkulka a jaki kolorek teraz??

Co do zakupow ja dzisiaj bylam w pepko po prezenty bo cora na urodziny do kolezanki i kolegi szła i kupilam dodatkowo małej pizame a mlodemu dres

reklama
ja dzisiaj pofarbowalam swoje ombre do naturalnego koloru jakos dziwnie wygladam przyzwyczailam sie do polowy wlosow jasnych poltora roku tak lazilam :D

Do góry