reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Wiem tylko ile wczoraj miał płytek. Żadnych innych nie robili badań. Nadal bez konkretnych wieści, rozpoznania czy leczenia. Mamy urlop w szpitalu :-/

reklama
Ja tam w te bezalkoholowe nie wierze,na zadnym nie pisze 0%. Tylko chyba warka radler nie ma alkoholu,a tak to wszystkie te pol procentu maja. Alkohol to alkohol.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Mayumi i papercut miałam to pisać! ! ;) to przecież fermentacja prawda?

Aniolkowa ja mam taką rurkę ale nie używałam bo nie musze. Moja siostra mówiła ze cuda ale czytałam w necie ze szkodliwe także nie wiem. Ale wszystko wg internetu jest szkodliwe. Bujaczek, fotelik i inne cuda. Kiedyś sennik nie klopotal szkodliwoscia ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

co do bujaczkow i fotelikow mam nosidelko banana, czytalam o nim w necie i dusi dzieci przez przygiecie glowki do dolu tak, ze oddychac nie moga, stwierdzilam, ze nie uzyje ale nabawilam sie nowej fobii - i w foteliku i w lezaczku jest tak przygieta glowa jak musze wlozyc mala na chwile to tylko patrze czy oddycha, zwariowac mozna a myslalam, ze jak bedzie poza brzuchem to mniej stresu bo widac co i jak - ta jasne

coraz bardziej mi sie wydaje, ze z tym napieciem miesniowym jest u niej problem juz zapisalam ja do neurologa, nie zaszkodzi jak specjalista zerknie

Dziekuje slicznie dziewczyny za laktacyjne rady. Dzis juz udało mi się laktator em ściągnąć trochę z jednej piersi, w drugiej na razie sucho. Spróbuję tez karmi no i będę walczyc dalej laktator em wyobrażajac sobie pełne piersi mleka ;)

Zanim wyszliśmy ze szpitala Kubuś musiał przesiedziec godzinę w foteliku i monitorowali mu właśnie saturacje. Dopóki nie spadała poniżej 80% było ok a miał właśnie brudke przy piersi. Dzieci sobie radzą z oddychaniem w takich sytuacjach ale oczywiście trzeba na nie patrzeć
Ja pije tez karmi. W ciąży mi się zdarzyło i teraz tez. Taka ilość alkoholu potrafi wyparowac w momencie

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

aniolkowa fajnie,ze w taki sposob sprawdzili :) wiadomo, ze sobie radza ale strasznie sie boje, ze przez jakies moje niedopatrzenie krzywda sie jej stanie

reklama
A dajcie spokój, nie dajmy się zwariować. To nie jest alkohol, patrząc w ten sposób to nic nie powinnyśmy jeść ani pić. My właśnie zaliczylismy pierwsza wizytę u lekarza bo niepokilam się o smród z kikuta. Muszę nadrobić o co chodzi ze szczepionkami [emoji38] czy wy zawsze na spacer zakładavie czapeczke?

[emoji173]

Do góry