reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Wiem tylko ile wczoraj miał płytek. Żadnych innych nie robili badań. Nadal bez konkretnych wieści, rozpoznania czy leczenia. Mamy urlop w szpitalu :-/

reklama
Ja tam w te bezalkoholowe nie wierze,na zadnym nie pisze 0%. Tylko chyba warka radler nie ma alkoholu,a tak to wszystkie te pol procentu maja. Alkohol to alkohol.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Mayumi i papercut miałam to pisać! ! ;) to przecież fermentacja prawda?

Aniolkowa ja mam taką rurkę ale nie używałam bo nie musze. Moja siostra mówiła ze cuda ale czytałam w necie ze szkodliwe także nie wiem. Ale wszystko wg internetu jest szkodliwe. Bujaczek, fotelik i inne cuda. Kiedyś sennik nie klopotal szkodliwoscia ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

co do bujaczkow i fotelikow mam nosidelko banana, czytalam o nim w necie i dusi dzieci przez przygiecie glowki do dolu tak, ze oddychac nie moga, stwierdzilam, ze nie uzyje ale nabawilam sie nowej fobii - i w foteliku i w lezaczku jest tak przygieta glowa jak musze wlozyc mala na chwile to tylko patrze czy oddycha, zwariowac mozna a myslalam, ze jak bedzie poza brzuchem to mniej stresu bo widac co i jak - ta jasne

coraz bardziej mi sie wydaje, ze z tym napieciem miesniowym jest u niej problem juz zapisalam ja do neurologa, nie zaszkodzi jak specjalista zerknie

Dziekuje slicznie dziewczyny za laktacyjne rady. Dzis juz udało mi się laktator em ściągnąć trochę z jednej piersi, w drugiej na razie sucho. Spróbuję tez karmi no i będę walczyc dalej laktator em wyobrażajac sobie pełne piersi mleka ;)

Zanim wyszliśmy ze szpitala Kubuś musiał przesiedziec godzinę w foteliku i monitorowali mu właśnie saturacje. Dopóki nie spadała poniżej 80% było ok a miał właśnie brudke przy piersi. Dzieci sobie radzą z oddychaniem w takich sytuacjach ale oczywiście trzeba na nie patrzeć
Ja pije tez karmi. W ciąży mi się zdarzyło i teraz tez. Taka ilość alkoholu potrafi wyparowac w momencie

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

aniolkowa fajnie,ze w taki sposob sprawdzili :) wiadomo, ze sobie radza ale strasznie sie boje, ze przez jakies moje niedopatrzenie krzywda sie jej stanie

reklama
A dajcie spokój, nie dajmy się zwariować. To nie jest alkohol, patrząc w ten sposób to nic nie powinnyśmy jeść ani pić. My właśnie zaliczylismy pierwsza wizytę u lekarza bo niepokilam się o smród z kikuta. Muszę nadrobić o co chodzi ze szczepionkami [emoji38] czy wy zawsze na spacer zakładavie czapeczke?

[emoji173]

Do góry