reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Mój to ostatnio nie spi chyba. Czuje jak mu ciasno bo wciąż się poprawia. Normalnie mam wizję w głowie jak to wygląda.
No ja właśnie też biorę coś co przy karmieniu się bierze i dlatego nie odstawie.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No ja właśnie też biorę coś co przy karmieniu się bierze i dlatego nie odstawie.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
niunia102
Co prawda witamin nie biore ale oprócz magnezu lykam kwas foliowy i go nie kazala odstawiac:-) dzisejsza noc nawet jakos minela delikatnie tylko noga mi zdretwiala ale skurcz w łydke mnie na szczęście nie złapał:-)
N
nati_de
Gość
Ja tez biore witaminy przeznaczone na koncowke ciazy i okres karmienia.. Moj synek wczoraj byl wyjatkowo spokojny (oczywiscie juz sie martwilam i snulam czarne scenariujesze), ale nadrobil w nocy, chociaz zwykle w nocy byl bardzo spokojny powiem wam, ze jak narazie nie boje sie porodu (w koncu bedzie co ma byc i nic nie poradze), co jest dziwne bo jestem straszna panikara boje sie tylko o maluszka, ale to normalne.. Najchetniej juz bym urodzila, a dzisiaj snilo mi sie ze robili mi cesarke!
Angelikaaa
Papercut, podobno dzidziusie sa mniej aktywne zaraz przed urodzeniem wiec moze Twoja Ninka juz sie przygotowuje do wyjścia :-).
Ja witamin nie odstawiam, ja mam troche zaniżone wyniki a poza tym one sa tez na okres karmienia piersią.
Moja Mala w brzuchu tez jest baaardzo ruchliwa, chyba dużo bardziej aktywna niz pierwsza córka. Pewnie da popalić ;-)
Ja witamin nie odstawiam, ja mam troche zaniżone wyniki a poza tym one sa tez na okres karmienia piersią.
Moja Mala w brzuchu tez jest baaardzo ruchliwa, chyba dużo bardziej aktywna niz pierwsza córka. Pewnie da popalić ;-)
sierpniowka
Ja biorę optima to chyba też jest i na ciążę i karmienie, muszę wyczytać. Niech Ninka chociaż do 1 poczeka [emoji1] musisz byc sierpniowka
[emoji173]
[emoji173]
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
mój maluch też jest spokojny w brzuchu ale ja jeżdże co kilka dni na ktg i zawsze wtedy szaleje, lekarz mówi że okaz zdrowia a potem w domu znów jest spokojny.
Basia77 - ja też maltretuje sutki ale już nawet nie tyle żeby skurcze wywołać co żeby je zahartować przed karmieniem, w poprzedniej ciąży codziennie je hartowałam i wogóle mnie nie bolały przy poczatkach karmienia a macica sobie przy tym ćwiczy i dobrze
u nas upały nieziemskie, ciężko się żyje w taką pogodę ...
Basia77 - ja też maltretuje sutki ale już nawet nie tyle żeby skurcze wywołać co żeby je zahartować przed karmieniem, w poprzedniej ciąży codziennie je hartowałam i wogóle mnie nie bolały przy poczatkach karmienia a macica sobie przy tym ćwiczy i dobrze
u nas upały nieziemskie, ciężko się żyje w taką pogodę ...