reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

polcia - tak, po 2 tygodniach to już się wszystko goi, szwy się rozpuszcają I już się robi normalnie. ale trzeba przetrwać te 2 tygodnie.

sierpniówka - zdrówka!

Mammyblue - ostatnia chwila na błogie lenistwo :yes:

Mika - ja też mam fronty szafek w kuchni w planach.. jak wrócimy z wakacji.

u nas dziś średnia pogoda, więc dzieci sie w jeziorze nie pokąpały, ale za to ruszyliśmy do lasu I spacerowaliśmy 2 godziny, oczywiście wolno I z przystankami, a atrakcji co niemiara, wszystkie żuczki, pajączki, mrowiska, trawki, motylki, jagody, maliny, poziomki, nawet grzyby znaleźliśmy, a starszy synek dostrzegł zająca.

reklama
Nieźle... Ja byłam detka zawsze jak pospacerowalam kilkanaście metrów hehe

Mi odeszły wody stopniowo najpierw około szkalnki mi wyleciało... Potem stopniowo wychodziło przy skurczach i prawidłowo bo dziecko miało poślizg...
Boję się że odejdzie dużo i na raz... Koleżanka mi opowiadała że jej chluslo i za duże ciśnienie było.. Musiała mieć cc bo coś z lozyskiem się odklejalo od tego.

Najbardziej boję się scenariusza że namecze się do 9 cm rozwarcia i na koniec zrobią mi cesarke... Bo też tak się zdaza..

Ahhh nie da sie przespać porodu? Tak by było najlepiej...

No ja duzo slyszalam wypadkow ze kobieta do 5cm a nawet 7cm rozwarcia nie wiedziala ze juz rodzi;p

Odebralam GBS i niewyhodowano:p takze moge w przyszlym tygodniu jak skoncze 37tc juz rodzic :) :) ale byloby fajnie:p marzenia hehe ja to nie mam szczescia wiec pewnie nie tak hop siup[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Też ostatnio stwierdziłam że dobrze było by urodzić i nic nie wiedzieć :p a co do spania to właśnie się obudziłam i muszę się jakoś dobudzić...głodek daje o sobie coś znać :p
Ciekawe kiedy ja urodze bo do 5 kurcze coraz bliżej :p

A ja chyba jednak wolałabym wiedzieć, że rodze bo jak pomyślę, że byłabym sama w domu, mąż w pracy 85 km od domu to nie wiem czy bym sie nie przerazila [emoji1][emoji1]

[emoji173]

reklama
Do góry