reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

No mój mąż wraca w środę a ma 3h drogi do domu :) wiec na razie nie chce żeby się zaczęło.

No żeby skurczy nie wyciszyć tak jak powiedziala Papercut.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No minęło szybko :) w ta środę kolo północy będzie. Juz marudzi , że chce do domu bo go nie ma kto tulic.

Ja zaskoczyć? W żadnym wypadku :D wg pierwszego terminu mam 24 dni .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja głupia nie wiedziałam [emoji38] ja biorę tylko optima ten kompleks tabletek i czasem wypije magnes rozpuszczony w wodzie. Myślicie że nie powinnam pić? [emoji1] mamakulka ja tylko się modlę żeby zacząć rodzic jak będzie ktoś obok hehe.. byle nie być sama [emoji1] jeszcze w obcym kraju teraz się przeprowadziliśmy 75 km od ostatniego miejsca i nikogo tu nie znam także mam nadzieję, że uda się zacząć jak będzie ktoś obok [emoji1] Tobie też tego życzę

[emoji173]

ja nic nie odstawiam wiec nie pomoge ;p

wiekszosc dnia przespalam i zdalam sobie sprawe, ze chyba w ogole dzisiaj ruchow nie czulam 15 minut usilowalam mala obudzic juz sie zestresowalam strasznie ale w koncu sie udalo, szalu nie ma ale przynajmniej wiem, ze zyje pewnie sie ruszala jak spalam

Witaminy też się odstawia i magnes.

Ah u mnie tylko twardnieje brzuch więc trochę nieprzyjemne, ale niech się ruszy wolę wcześniej rodzic..
Trochę Sutki maltretuje wtedy się stawia mocniej ale nic po za tym..

reklama
A mój się wciąż rusza, az czasem się zastanawiam czy nie za bardzo ale to chyba dobrze. Zazdroszczę ja nie mogę spać.. Męczy mnie chore gardło, bolą uszy a do tego cały dzień zgaga.. Myślałam że witaminy ciągle się łyka i jeszcze karmiąc piersią później[emoji37] jak człowiek nic nie wie

[emoji173]

Do góry