reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

mój maluch też jest spokojny w brzuchu ale ja jeżdże co kilka dni na ktg i zawsze wtedy szaleje, lekarz mówi że okaz zdrowia ;) a potem w domu znów jest spokojny.

Basia77 - ja też maltretuje sutki ale już nawet nie tyle żeby skurcze wywołać co żeby je zahartować przed karmieniem, w poprzedniej ciąży codziennie je hartowałam i wogóle mnie nie bolały przy poczatkach karmienia a macica sobie przy tym ćwiczy i dobrze ;)

u nas upały nieziemskie, ciężko się żyje w taką pogodę ...
A Ty masz chyba za parę dni zaplanowana cesarke ?
Już doczytałam ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Happymama a ja cie juz tyle razy wywolywalam i myslalam ze juz ci zaczeli wywolywac a tu niespodzianka jeszcze w dwupaku jestes trzymam kciuki abys jak najdluzej wytrzymala ale oczywiscie nie za dlugo ;-)

Happymama i co kiedy bedzie wywolanie wiesz dokladnie? Ja zaraz jem sniadanie i tez jade na ktg moze troche sie uspokoje.
Bo jakos od soboty zestresowana mimo piatkowej wizyty. Moze moja sie mniej rusza przed porodem:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

jutro jadę na kontrole i będą decydować czy w tym tygodniu czy w następnym, wszystko zależy od wyników bo kondycja malucha jest bardzo dobra i według lekarzy on czuje się się dobrze. Chyba że coś ruszy i poród zacznie się sam od siebie ale coś się nie zapowiada ;)

zazdroszczę tym co już zaraz będą miały swoje maluchy :)
Ja jak zwykle na końcu we wszystkim :D
Nie mogę się doczekać relacji z waszych porodów :)

U mnoe tez jeszcze sie nie zapowiada. Skurczy jakis wiekszych brak i dluuuga szyjka mam nadzieje ze pojdzie samo a nie bd musiala miec wywolywanego. Duzo czasu jeszcze wiec nie panikuje bo sie tylko nakrecam hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry