reklama
emri
Fanka BB :)
Hej:-) ja jestem cała zmasakrowana rozstępami po pierwszej ciąży. Brzuch, trochę pośladki, wew i zew cześć ud, nawet łydki pod kolanami. Dużo rozstępów pojawiło się już po porodzie. Najgorsze były pierwsze wakacje i pierwsze wystąpienie na plaży:-) wszelkie chusty, parea szły w ruch. Ale już wakacje w ubiegłego roku wspominam dobrze. Wyzwolona z kompleksów i pewna swojej kobiecości dziewczyna:-) na wszystko trzeba czasu. O tym pasie też słyszałam, żeby nie używać.
Mamakulka powodzenia w urządzaniu :-)
Taki rafinowany olej kokosowy też może być na brodawki.
Mamakulka powodzenia w urządzaniu :-)
Taki rafinowany olej kokosowy też może być na brodawki.
Mamakulka
Ja dostałam od kumpeli taki super bio natural itp ale nierafinowany pachnący a , że kokos uwielbiam to mam ochotę zezrec słoik.
Dziękuję emri :*
Ja też mam pod kolanami rozstępy ale z okresu dojrzewania. Wiecie co dochodzę do wniosku, że mam to w dupie. Będę tygrysem.
Jeśli o kuchenne meble chodzi to bierzemy z castoramy zestaw za 878 zeta . Jak wleze na kompa to Wam wyślę fotę tego. Nie jest zachwycający bo nie mój styl ale cóż. Ważne , że są i nie brzydkie. Ja preferuje styl skandynawski ale za takie mebelki parę klocków trzeba wywalić.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję emri :*
Ja też mam pod kolanami rozstępy ale z okresu dojrzewania. Wiecie co dochodzę do wniosku, że mam to w dupie. Będę tygrysem.
Jeśli o kuchenne meble chodzi to bierzemy z castoramy zestaw za 878 zeta . Jak wleze na kompa to Wam wyślę fotę tego. Nie jest zachwycający bo nie mój styl ale cóż. Ważne , że są i nie brzydkie. Ja preferuje styl skandynawski ale za takie mebelki parę klocków trzeba wywalić.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
emri
rafinowane-bezzapachowe ponoć gorsze. Ja używam tego Link do: Bio Planete olej kokosowy extra virgin 400ml - Ceny i opinie - Ceneo.pl. Uwielbiam ten zapach. A naleśniki jakie dobre na nim są:-) albo racuszki, mniam ;-)
Ostatnia edycja:
Mamakulka
niunia102
Dzięki dziewczyny za odpowiedz
Mamakulka powodzenia w rozpalowywaniu
Mamakulka powodzenia w rozpalowywaniu
polcia177
Emri a te rozstepy to jakies z czasem ladniejsze sie zrobily? Tzn jasne miejsze troche? Mi zrobily sie od zewnetrznej czesci ud bo ogolnie to moje najgrubsze miejsce zawsze bylo. Nie wiem czy na brzuchu z czasem tez nie wyjda.
Jak tam Wasi mezowie ogladaja mecz? Moj nie jest za sportem wiec mam spokoj woli elektronike komputery. Wiec ja ogladam sobie na tlc wyzwanie-pierwsze dziecko
Jak tam Wasi mezowie ogladaja mecz? Moj nie jest za sportem wiec mam spokoj woli elektronike komputery. Wiec ja ogladam sobie na tlc wyzwanie-pierwsze dziecko
papercut
moj poszedl do kolegi na mecz a ja sama ogladam jedzac budyn
moje od chudniecia i tycia na przemian sa praktycznie niewidoczne, cieniutkie i biale, teraz na prawym udzie z przodu mi sie zrobil a na lewym jakies dziwne kropki mam nie wiem czy to mikrorozstepy czy co ale licze na to, ze z czasem sie pochowaja
moje od chudniecia i tycia na przemian sa praktycznie niewidoczne, cieniutkie i biale, teraz na prawym udzie z przodu mi sie zrobil a na lewym jakies dziwne kropki mam nie wiem czy to mikrorozstepy czy co ale licze na to, ze z czasem sie pochowaja
reklama
niunia102
My ogladamy całą rodzinka :-) i kibicujemy zawsze przy takich imprezach
Co do roztepow ja mam takie cieniutkie na udach i blade ze z daleka ich nie widac ale twierdze ze to sa moje atuty jako matki :-) i jestem z nich dumna wszystko jest w baszej glowie :-) z czasem sie do nich przyzwyczaicie:-)
Co do roztepow ja mam takie cieniutkie na udach i blade ze z daleka ich nie widac ale twierdze ze to sa moje atuty jako matki :-) i jestem z nich dumna wszystko jest w baszej glowie :-) z czasem sie do nich przyzwyczaicie:-)