reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

pewnie, ze to najwazniejsze :) ja brzuch najbardziej przezywam bo to byla najszczuplejsza i najbardziej umiesniona czesc mojego ciala, reszta zawsze utyta byla, teraz tez z reszta nogi i rece mi przytyly a brzuch zgrabny, tyle ze po porodzie bedzie flakiem i generalnie raczej to bedzie obraz nedzy i rozpaczy ;p

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy przy miekkiej szyjce jak pani doktor poeiedziala ze mam sie oszczedzac i wiecej wypoczywac to mam lezec czy moge sobie siedziec w pozycji pół leżącej? Jak wy to rozwiazujecie bo do leżenia w glowie dostane a pozatym juz mnie plecy zaczynają boleć

ja w pozycji pol lezacej tez siedze, chodzi o to zeby grawitacja jak najmniej dzialala, najlepiej na lewym boku caly czas ale ile tak mozna.. najwazniejsze, zeby na wprost nie siedziec a jak jest to juz konieczne to z jakas poducha pod jednym biodrem

mamakulka ale wyrobisz sie dzisiaj?

mi tak gin powiedziala :( ja i tak leze na plecach glownie bo mam zwyrodnienia stawow biodrowych i to nierealne zebym wylezala na boku

Rzeczy do salonu i sypialni tak ale nie mam ani kawałka kuchni[emoji14] nawet zlewu . Dopiero w poniedziałek jedziemy kupić i będziemy składać powoli. Także bez kuchni będzie na razie. Ale reszta spooooko. Ja uwielbiam się urządzać. Wcześniej jak wynajmowalam dużo trzeba było kombinować bo mieszkanie gorszy standard i upiekszalam a teraz tak trochę smutno bo wszystko tip top i w sumie mało roboty :)

Mnie od leżenia na lewym boku bolą biodra i to tak kurewsko przepraszam, że zejść idzie ale zauważyłam że jak na lewym leżę to Igi więcej się ciepie w środku[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie tez lewy bok pobudza niewiedziec czemu ale unikam bo boli strasznie

bez zlewu to faktycznie ciezko :D a lodowke i kuchenke macie swoje?

ja tez lubie, u siebie mam wielkie pole do popisu bo moja chatka byle jak zrobiona jest wiec po trochu do idealu, a fajnie tez do takiej bazy na tip top sie wprowadzic :D

reklama
Tak mamy swoje wszystko oprócz kuchni. Pralka lodówka meble i inne takie rzeczy mamy tylko zestawu kuchennych mebli brak.

Ale zamiast czynszu meble kupujemy wiec super.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry