reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej:-) ja jestem cała zmasakrowana rozstępami po pierwszej ciąży. Brzuch, trochę pośladki, wew i zew cześć ud, nawet łydki pod kolanami. Dużo rozstępów pojawiło się już po porodzie. Najgorsze były pierwsze wakacje i pierwsze wystąpienie na plaży:-) wszelkie chusty, parea szły w ruch. Ale już wakacje w ubiegłego roku wspominam dobrze. Wyzwolona z kompleksów i pewna swojej kobiecości dziewczyna:-) na wszystko trzeba czasu. O tym pasie też słyszałam, żeby nie używać.

Mamakulka powodzenia w urządzaniu :-)

Taki rafinowany olej kokosowy też może być na brodawki.

Ja dostałam od kumpeli taki super bio natural itp ale nierafinowany pachnący a , że kokos uwielbiam to mam ochotę zezrec słoik.

Dziękuję emri :*

Ja też mam pod kolanami rozstępy ale z okresu dojrzewania. Wiecie co dochodzę do wniosku, że mam to w dupie. Będę tygrysem.

Jeśli o kuchenne meble chodzi to bierzemy z castoramy zestaw za 878 zeta . Jak wleze na kompa to Wam wyślę fotę tego. Nie jest zachwycający bo nie mój styl ale cóż. Ważne , że są i nie brzydkie. Ja preferuje styl skandynawski ale za takie mebelki parę klocków trzeba wywalić.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka - raawr :D

a to w rafiniwaniu rzecz? ja mam bezzapachowy a u rodzicow jest taki pysznie pachnacy ze koniec swiata tak sie wlasnie zastanawialam o co kaman :D

Emri a te rozstepy to jakies z czasem ladniejsze sie zrobily? Tzn jasne miejsze troche? Mi zrobily sie od zewnetrznej czesci ud bo ogolnie to moje najgrubsze miejsce zawsze bylo. Nie wiem czy na brzuchu z czasem tez nie wyjda.

Jak tam Wasi mezowie ogladaja mecz? Moj nie jest za sportem wiec mam spokoj woli elektronike komputery. Wiec ja ogladam sobie na tlc wyzwanie-pierwsze dziecko :)

moj poszedl do kolegi na mecz a ja sama ogladam jedzac budyn :D

moje od chudniecia i tycia na przemian sa praktycznie niewidoczne, cieniutkie i biale, teraz na prawym udzie z przodu mi sie zrobil a na lewym jakies dziwne kropki mam nie wiem czy to mikrorozstepy czy co ale licze na to, ze z czasem sie pochowaja

reklama
My ogladamy całą rodzinka :-) i kibicujemy zawsze przy takich imprezach

Co do roztepow ja mam takie cieniutkie na udach i blade ze z daleka ich nie widac ale twierdze ze to sa moje atuty jako matki :-) i jestem z nich dumna wszystko jest w baszej glowie :-) z czasem sie do nich przyzwyczaicie:-)

Do góry