reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja smaruje właśnie olejem kokosowym .

Kurde z tym zebem to współczuję. Ja raz w życiu miałam bol zęba jak miałam 14 lat. Nigdy więcej a pamiątkę mam w głowie. Brrr straszne. Ból zęba , ból ucha i skurcz łydki . Moje najgorsze bóle. Zobaczymy jak poród ;D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja dobrze znosze bol, szczegolnie taki trwajacy dlugo, najgorsze jest uderzenie bolu - np jak kiedys po wypadku zeszla ze mnie adrenalina i wstalam z wozka na rtg odwaznie i stanelam na polamanej kostce i biodrze, myslalam, ze sie przekrece :D jak jest ch*jowo ale stabilnie to da sie zniesc :D

No ja mam dość wysoki prób bólu. Wiem ze nie ma co porównywać ale np tatuowanie mnie nie boli. Tatuatorka ciągle mowie że jeszcze pokrzycze a ja nic :) mój mąż darł pale hehe a mi go tak szkoda było... ale za miesiąc juz następny robił[emoji14]

Ja miałam bardzo bolesne miesiączki i po prostu leżałam i cierplalam w ciszy[emoji14]

A jak to jest z tym pasem poporodowym? Kiedy zaczęłyście go nosić ? Ja przez pierwsze sześć tygodni po porodzie sobie nie wyobrażam aby cos ciasnego zakładać. U mnie faktycznie ten czas połogu trwał 6 tygodni i były plamienia i obolały brzuch. Ja sie bałam zakladac cos ciasnego aby nie doszło do powikłań. A ponieważ ja rodziłam w czerwcu to nawet po tym okresie 6 tyg. połogu było gorąco i nic nie nosiłam. Brzuch doszedł do siebie dopiero gdzieś po 10 miesiącach jak zaczęłam ćwiczyć i jak zakończyłam karmić i przeszłam na dietę. Teraz chciałabym byc laska dużo szybciej po porodzie [emoji6]

ja zrozumialam na szkole rodzenia ze to rozleniwia miesnie brzucha i sie nie powinno ale jestem w ciazy przyglupia wiec nie jestem pewna czy dobrze zrozumialam :D

1465720168-1d1mld.jpeg

1465720870-1d1mld.jpeg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Mamakulka mam podobnie, wysoki prog bolu, tatuowanie to dla mnie czysta przyjemnosc, raz nawet po skonczonym tatuazu na zebrach zapytalam czemu tak szybko i czy nie chce czegos poprawic :D podobnie kolczyki czy rozciaganie przy tunelach to pikus :D

@papercut dla mnie najgorszy bol w zyciu byl przy lamaniu czesci wrosnietego paznokcia u stopy (nie wiedziec czemu 3 krotne znieczulanie nic nie dalo a ze lekarz konczyl dyzur, powiedzial ze robi na zywca bo nie ma czasu), i bol po wyrywaniu osemki (dwa dni po slubie bylam opuchnieta, sliniaca sie i placzaca z bolu mloda zona :D), spuchlo mi wtedy gardlo i wkrecilam sobie ze jak pojde spac na bank sie udusze :D

Nam tez na szkole mowili zebysmy z cwiczeniami uwazaly zalezy kiedy miesnie sie zejda bo wczesniek mozna klopotow sobie narobic i wydluzyc tylko ten proces.
Ale dzis sobie pospałam wiecej o wiele energi :)

Nati to widzę podobne klimaty jesteśmy :) tunele, tatuaże i kolczyki :) fajnie :)

Ja się nie będę spieszyć z tym robieniem brzucha :) będzie brzydki to już wiem więc trudno.

reklama
O następna :) u mnie na fotach było widać :)

Nie no brzydko wygląda naprawdę. Pewnie jak rozstępy zjasnieja to lepiej ale pierwsze chwile będą smutne[emoji14]ale do szczupakow nie nalezalam wiec mój brzuch I tak nie był super. Ważne , że Igi zdrowy chłopak będzie i juz. Brzuch to dodatek.

Do góry