reklama
nati92
Fanka BB :)
Ja jadę na 7 maja - wesele, na 22 maja - chrzciny i później tez 7 lipca - wesele. Ja mam ponad 1100 km, bo spod samej granicy z Francja i Szwajcaria. Zobaczymy jak te dwa razy przetrwam bo ja oczywiście mysle, ze w pełni sil będę, a tu się może okazać, ze będę juz tylko leżącą krowa.
N
nati_de
Gość
nati92 ja sobie juz nawet adapter do pasow sprawilam, bo jak zrzucilam zimowe kurtki (a raczej przestalam sie w nie miescic) to pas zaczyna przeszkadzac
agata320
Basia7777 turkusowy dla dziewczynek i chłopców, ja kupiłam malutkiej sukienkę w tym kolorze, nie zamierzam jej ubierać całej na rozowo. Teraz jest duży wybór uniwersalnych ciuszkow. Zazdroszczę Wam ze możecie urządzać pokoiki dla maleństwa, ja przez to ze bede pół roku u rodziców nie bede zmieniać nic z ścianami, pozostaje tylko ładnie łóżeczko udekorować wczoraj kupiłam w ikei, zdecydowaliśmy sie na szare i bedą raczej niebieskie dodatki jak tam zdrówko u Was? Tez czasami boli Was obszar koło pępka? Mam czasami intensywne ale krótkie boleści;-/ powinnam sie martwić? Dodam ze mam łożysko na przedniej ścianie..
Heromina
Co prawda u nar remont stanal pod znakiem zapytania, ale i tak poogladac nie zaszkodzi Nie mam jeszcze zadnej koncepcji, tz na pewno chce miec u dzieci kolory patelowe, raczej lagodne dla oka no i uniwersalne.Paski kiedys mielismy ( sama malowalam ) i fajnie to wyglada, ale chyba jesli juz mialabym jakas sciane wyrozniac to wybralabym fototapete.
Jutro glukoza i o ile maly calkierm zgupi katar to pierwszy dzien adaptacyjny. Wczoraj zrobilam rewolucje w saolnie i przemeblowalam, wpadla rodzinka i dostalam opr taki, ze hoho za to, ze sama te wszystkie meble przesuwalam, ale coz moge poradzic jak mnie ciagle dupa swedzi, zeby cos zmienic
Jutro glukoza i o ile maly calkierm zgupi katar to pierwszy dzien adaptacyjny. Wczoraj zrobilam rewolucje w saolnie i przemeblowalam, wpadla rodzinka i dostalam opr taki, ze hoho za to, ze sama te wszystkie meble przesuwalam, ale coz moge poradzic jak mnie ciagle dupa swedzi, zeby cos zmienic
Mnie tak od 3 dni w pachwinach ciągnie ale to dlatego pewnie ze sie wszystko rozciąga brzuch też czasami pobolewa i kuje w różnych miejscach się śmieje że córeczka co chwile mnie gdzieś tam łapie i szaleje a poważnie to pewnie macica
BASIENKA 28
Ale dzis piekny i aktywny dzien. Obiad juz o 12 jedlismy i maz nas zabral na wycieczke 30 km od domu na lody, do roznych sklepow, z corka na plac zabaw i super bylo. Teraz wrocilismy i leze pod kocykiem. Duzo sie nachodzilam i czuje zmeczenie :-) Ale bylo cudnie! A co do kolorow w pokoiku synka, to zrobie niebieski jasny, taki blekit i kremowy. Jakie mebelki dla chlopca kupowac bedziecie? Chodzi o kolor :-) U corki w pokoju mam biale :-)
BASIENKA 28
Załączniki
reklama