reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Muszę się wyrzalic :-( mialam paskudny weekend po pierwsze mielismy wolny weekend razem z mężem od dluszego czasu chcielismy go spedzic rodzinnie i odpocząć trochę to przyjechali nie zapowiedziani goscie ( bardzo lubie jak nas ktos odwiedza ale wolala bym wczesniej wiedziec zwlaszcza teraz kiedy popoludniami lubie sie polozyc ) po drugie wcale nie odpoczelam bo trzeba bylo obslugiwac gosci a mąż wcale nie pomagał:-( i do tego na koniec sie pokłócilismy masakra:-( ide zaraz sie wykapac i spać

reklama
140 (4).jpg

TAKA mieta mi sie podoba :-) moze polaczyc to z blekitem? :-)

Załączniki

• 140 (4).jpg
    140 (4).jpg
    4,4 KB · Wyświetleń: 457
Muszę się wyrzalic :-( mialam paskudny weekend po pierwsze mielismy wolny weekend razem z mężem od dluszego czasu chcielismy go spedzic rodzinnie i odpocząć trochę to przyjechali nie zapowiedziani goscie ( bardzo lubie jak nas ktos odwiedza ale wolala bym wczesniej wiedziec zwlaszcza teraz kiedy popoludniami lubie sie polozyc ) po drugie wcale nie odpoczelam bo trzeba bylo obslugiwac gosci a mąż wcale nie pomagał:-( i do tego na koniec sie pokłócilismy masakra:-( ide zaraz sie wykapac i spać
Wspolczuje Kochana. Ja na szczescie mialam udany, chociaz wczoraj troche przykro mi sie zrobilo, ale dzis mi maz wszystko wynagrodzil :-) Takze porozmawiaj z nim na spokojnie jutro, co Cie boli i zeby juz tak nie robil :-)

no slabo, ze nie pomagal ale to na biezaco trzeba wyjasnic zeby sie nie powtarzalo bo to dopiero awantury beda jak sie zale nagromadza..

basienka mieta+blekit bardzo ladnie

ja mam zolte-piaskowe sciany i sama nie wiem jakie kolory powprowadzac zeby ladnie bylo

niunia wspolczuje weekendu, ja nie nawidze niespodziewanych gosci, albo takich co owszem zadzwonia, ale jak sa juz pod drzwiami prawie i nie chca rozumiec, lub nie rozumieja aluzji, ze odwiedziny w danej chwili nie sa wskazane. Z mezem pogadaj, nie wiem o co poszlo ( nie wnikam ), ale ja z moim tez mialam 7 swiatow na poczatku, ale w koncu pogadalismy i teraz jest do rany przyloz:)

basienka jej moje ostatnio ulubione kolorki, szkoda, ze zdj nie da sie powiekszyc

Heromina jak jestes na telefonie, to mozesz sobie powiekszyc ekran i automatycznie powieksza sie zdjecie:-) Mam pytanie: Czy ktoras z Was ma lozysko nisko polozone,? Lekarz twierdzi, ze nie ma powodu do obaw, bo nie zaslania ujscia. Ale w internecie nie za fajne rzeczy pisza na ten temat. W koncu jak to w necie :-) Ale w srode popytam co i jak :-) Mam nadzieję, ze bede mogla rodzic naturanie :-)

Załączniki

• 140 (4).jpg
    140 (4).jpg
    4,4 KB · Wyświetleń: 126
Właśnie wypiłam ten ulepek, lepszy byłby zimny.. a on taki dobrze ciepły. Nie było tak źle, dacie rade :) teraz będę czekała 2 h w laboratorium.
Jutro mam spotkanie w szkole rodzenia, co prawda będzie grupa czerwiec/lipiec ale może uda mi się z nimi chodzić. Chciałambym wcześniej zacząć bo jeżeli czeka mnie przeprowadzka to mogę nie zdażyc zrobic tego kursu.
Dzisiaj jade zobaczyć wózek :D

reklama
Hejo a ja właśnie wstaje z łóżka :) moja następna wizyta dopiero 11maja :) to już będzie pewnie ostatnie usg....bo jest tylko jedno w 3 trymestrze ? Między 27-31+6...

Do góry