reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

My malujemy mniej więcej tak jak na zdjęciu (tylko trochę jaśniej), tyle że dodatki będą miętowe i jasnozolte :-)
b6fc87251f2f53cb12a86d1126d49f44.jpg

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny :)
A te paski na ścianie to kupujecie naklejki czy malujecie ???
Ja mam właśnie 2 ściany szare a 2 turkusowe i też chciałam białe paski :)

reklama
Ja w moim pokoju miałam paski i sama malowalam :p

Teraz wszędzie te pastele i szarości, a ja oczywiście jak zawsze na przekór chce dla dziecka np. zolty pokoik z super kolorowymi, tęczowymi dodatkami :p juz widzę w nim na ścianie zoo i jakas wielka stojaca żyrafę.

Tylko kiedy ja to wszystko zrobię...

Dziewczyny, mam wesele 7clipca, ale nie wiem czy miesiąc przed terminem taka wycieczka do PL jest ok i czy w ogóle lekarz się zgodzi. Jak myślicie?

Moja kolezanka byla na weselu w 8 miesiącu i super się bawiła, wiadomo że nie do rana bo o 1 senność wzieła górę. Jeżeli ciąża przebiega ok to chyba dostaniesz od lekarza zielona światło. A dużo masz km ?

Kamcia czyli mamy podobny gust :-) i co Twoj powiedzial? Zadowolony byl wyzwaniem? :p nati zalezy jak sie bd czula. Ja po szpitalu czuje się jak 80-latka i boje sie jechać 200km do rodzinnego miasta w odwiedziny, ale liczę że odzyje za parę dni :-)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w moim pokoju miałam paski i sama malowalam :p

Teraz wszędzie te pastele i szarości, a ja oczywiście jak zawsze na przekór chce dla dziecka np. zolty pokoik z super kolorowymi, tęczowymi dodatkami :p juz widzę w nim na ścianie zoo i jakas wielka stojaca żyrafę.

Tylko kiedy ja to wszystko zrobię...

Dziewczyny, mam wesele 7clipca, ale nie wiem czy miesiąc przed terminem taka wycieczka do PL jest ok i czy w ogóle lekarz się zgodzi. Jak myślicie?
Nati, mam podobna wizję pokoju dzieci :) Na razie wstrzymujemy się z jakimkolwiek malowaniem, bo w sumie od ostatniego minęło 2 lata, poczekamy aż synek podrośnie i zrobimy wspólny pokój. Ściany żółto, szare, może z dodatkiem fioletu. Dywan mamy mega kolorowy, do tego jakaś świetna fototapeta na ścianie :) Maluchy kochają kolory, na stonowane barwy przyjdzie jeszcze czas :)

Do góry