reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Też pamiętam jak zmieniliśmy auto ;) chyba wszyscy to tak przechodzą :D

Basia7777 truskawkowy myślę że tak no ja kupiłam ostatnio body z George czerwone z Disneya :)

reklama
ja na kolory nie zwracam az tak uwagi tz widomo, ze w roz malego nie ubuiore, ale z mala nie bede sie szsczypac i bedzie chodzic w kazdym kolorze. To nasze babcie wymyslily jakies kryteria kolorystyczne, ale widze,ze ten trend juz mija

jesli chodzi o kolory to chyba kiedys w ogole odwrotnie w polsce bylo i chlopcy nosili rozowy bo to taki pastelowy meski czerwony kolor :D dziecku i tak przeciez wszystko jedno :) a turkusowy tak czy inaczej chyba unisex

Hej dziewczyny ! U nas w domu zmania auta to temat na topie, bo wczoraj wystawiliśmy nasze na sprzedaż lub zamiane, na kombi oczywiście :) mam nadzieje ze sie szybko sprzeda, w tygodniu zaprowadzilam je na pranie i do mechanika/lakiernika zeby go podrasować ;)

Jutro ide na tą glukozę, już wiem że nie bede miala tego dnia ochoty na słodkie ;)

Turkus dla wszystkich pasuje, mięta tak samo. Chyba nawet wózek zamówie biało-miętowy (rico brano ecco) jutro jade oglądac do sklepu i jak bedzie ok to wpłace zaliczke.

Robiłam wczoraj zamówienie na all i kupiłam tak : pieluszki flanelowe, tetrowe i 1 bambusową, smoczek, butelki, termometr, nożyczki do paznokci, szczotkę do włosów i jeszcze pare gażetów :) wszystko odhaczam na liście wyprawkowej :)

my juz auto naszczescie kupilismy 2 miesiace temu.. ufff.. moim zdaniem turkus, czerwony to i chlopiec i dziewczynka , roz niekoniecznie dla chlopca ale reszta kolorow moim zdaniem bez roznicy. tez musze przenalizowac swoja liste i poczytac dokladnie, co Wy kupowalyscie czy nic nie zapomnialam zapisac :p ja od wczoraj zastanawiam sie nad mata edukacyjna bo widzialam, ze kolezanka dodala ja na liscie wyprawkowej i nad karuzelka nad lozko ale dziewczyny jakie sa jeszcze fajne firmy w Polsce? mam katalog fisher price i tam sa dosyc fajne te zabawki ale ciezko mi znalezc cos innego, moze jakas podpowiedz :)

Ahhh z autami to masakra! Mój już 7 miesięcy ogląda... Ale boi się ponieważ wszystkie albo przekrecane liczniki albo bite. . . Zresztą ja powiedziałam że swojego kochanego kabrioleta nie sprzedam i koniec... Wiec będziemy wozić od męża autem. Jedynie w weekend kiedy go nie ma bo pracuje to będę się gniezdzic w swoim ;-)

Dziewczyny czy turkusowy kolor pasuje do dziewczynki i chłopaka? Jest uniwersalny?
Basia ja truskawkowy przeczytałam :D :D :D taka zaspana rano byłam xD
Ja mam już pokoik pomalowany na turkusowo szary właśnie w takich kolorach aby mógł być i dla chłopca i dla dziewczynki :) pościeli szukam też w tych kolorach bo podoba mi się mięta czy turkus :)

Ahhh z autami to masakra! Mój już 7 miesięcy ogląda... Ale boi się ponieważ wszystkie albo przekrecane liczniki albo bite. . . Zresztą ja powiedziałam że swojego kochanego kabrioleta nie sprzedam i koniec... Wiec będziemy wozić od męża autem. Jedynie w weekend kiedy go nie ma bo pracuje to będę się gniezdzic w swoim ;-)

Dziewczyny czy turkusowy kolor pasuje do dziewczynki i chłopaka? Jest uniwersalny?
pewnie ze tak :)
wiele rzeczy po malej dla filipa zostawilam- np zolta kurtke, czerwony spiworek mysle ze ok bedzie.

firmy sa rozne- bright star np. ja karuzeli na lozeczko narazie nie kupuje ale mate edukacyjna mam

reklama
My właśnie kombi kupiliśmy. Taka wielką krowa hehe. Ale Was przebije - my 2 lata sie przymierzalismy do kupna auta i teraz dopiero nas całkiem zmotywowalo. Jako że wczoraj się lepiej czułam to maraton po sklepach z farbami zrobiliśmy. Kupiliśmy farby do pokoju Małego, a dziś wybrałam do nas do sypialni :-) niestety wczoraj nic nie odpoczelam i zdycham dzisiaj. Za głupotę trzeba płacić. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że wczoraj był pierwszy dzień bez bólu nerki od ok 3-4 tygodni! Chyba kamień sie obniża :-) :-)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

My malujemy mniej więcej tak jak na zdjęciu (tylko trochę jaśniej), tyle że dodatki będą miętowe i jasnozolte :-)
b6fc87251f2f53cb12a86d1126d49f44.jpg

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry