reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Cześć dziewczyny!
Trochę czytałam co piszecie, teraz czas się ujawnić :)
Jestem mamą 1,5 rocznej córeczki i w sierpniu mają się pojawić jej dwie siostry.

Dziewczynki rosną dobrze i dają czadu, ja już często nie mam siły...

Termin z USG i OM wypada na 26 sierpnia i mam nadzieję, że uda mi się je donosić.
Ruchy czułam już w 15 tygodniu, teraz staja się intensywne ;)

reklama
Dziś znowu cudna pogoda :-) chce się żyć :-) ponad dwie godziny byłam z synkiem na podwórku, a później drzemka :-) jak mąż wrócił z pracy i pojechalismy nad jeziorko na spacerek :-) bajka :-) wczoraj miałam straszną migrenę, na szczęście obudziłam się bez bólu głowy :-) teraz po tych harcach trochę mnie brzuch ciągnie, ale dam radę :-)

Fimka nie strasz nas! Ja wiem, że przy dziecku trudno leżeć i nic nie robić :-( ale jakoś musisz pokombinować, żeby jak najwięcej wypoczywać! !!

Gajanna witaj :-) bliźniaki wow :-)

Co do ruchów to ja dopiero od tygodnia czuję kopniaki, a wcześniej przez 4 tygodnie pływającą rybkę :-)

Witaj gajanna :) ale super 3 córeczki :) mam takie rodzenstwo w kuzynostwie z tym ze roznica między starsza córką a bliźniaczkami wynosi 3 lata. A twoje bliźkiaczki jedno czy dwujajowe ?

gajanna hej i gratki blizniaczek super :)

zostal mi ostatani wor ciuszkow, ale starsznie sie u nas wilgotne powietrez zrobilo i slabo schna :/, ale juz jestem na finiszu, wiec za chwile ostatanie ukladanie i biore sie za ciuchy na sell

Gajanna witaj, ale będziecie mieli babiniec w domu :)
Dziś udało mi się sprzedać wszystkie ciuszki mojej małej księżniczki w rozmiarze duże 86, cały 92, i małe 98 :) Jestem bardzo zadowolona :) Pozostały już tylko najmniejsze rozmiarki i kurtki ale to pewnie na jesień pójdzie :)

Gajanna witaj i gratulacej blizniaczek życzę wam zebyscie jak najdłużej wytrwały w 3-paku :-)

Ale dzis zaszalałam posprzatalam pokój córki ale tak wszedzie z odstawianiem tapczanu potem obiad i spacer z lodami i teraz zdycham bola mnie plecyki, delikatnie brzuszek wiec zaraz zmykal ma tapczanik :-) trzeba troszke odpocząć:-) milego wieczorku

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też miałam ochotę zapytać o imiona dla dziewczynek :) Fajnie, że masz już wybrane :) U mnie walka z mężem trwa. Żadne z nas nie chce iść na kompromis. Chwilowo zawiesiliśmy temat, ale trzeba będzie pójść na jakiś kompromis.

Do góry