reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Cześć dziewczyny!
Trochę czytałam co piszecie, teraz czas się ujawnić :)
Jestem mamą 1,5 rocznej córeczki i w sierpniu mają się pojawić jej dwie siostry.

Dziewczynki rosną dobrze i dają czadu, ja już często nie mam siły...

Termin z USG i OM wypada na 26 sierpnia i mam nadzieję, że uda mi się je donosić.
Ruchy czułam już w 15 tygodniu, teraz staja się intensywne ;)

reklama
Dziś znowu cudna pogoda :-) chce się żyć :-) ponad dwie godziny byłam z synkiem na podwórku, a później drzemka :-) jak mąż wrócił z pracy i pojechalismy nad jeziorko na spacerek :-) bajka :-) wczoraj miałam straszną migrenę, na szczęście obudziłam się bez bólu głowy :-) teraz po tych harcach trochę mnie brzuch ciągnie, ale dam radę :-)

Fimka nie strasz nas! Ja wiem, że przy dziecku trudno leżeć i nic nie robić :-( ale jakoś musisz pokombinować, żeby jak najwięcej wypoczywać! !!

Gajanna witaj :-) bliźniaki wow :-)

Co do ruchów to ja dopiero od tygodnia czuję kopniaki, a wcześniej przez 4 tygodnie pływającą rybkę :-)

Witaj gajanna :) ale super 3 córeczki :) mam takie rodzenstwo w kuzynostwie z tym ze roznica między starsza córką a bliźniaczkami wynosi 3 lata. A twoje bliźkiaczki jedno czy dwujajowe ?

gajanna hej i gratki blizniaczek super :)

zostal mi ostatani wor ciuszkow, ale starsznie sie u nas wilgotne powietrez zrobilo i slabo schna :/, ale juz jestem na finiszu, wiec za chwile ostatanie ukladanie i biore sie za ciuchy na sell

Gajanna witaj, ale będziecie mieli babiniec w domu :)
Dziś udało mi się sprzedać wszystkie ciuszki mojej małej księżniczki w rozmiarze duże 86, cały 92, i małe 98 :) Jestem bardzo zadowolona :) Pozostały już tylko najmniejsze rozmiarki i kurtki ale to pewnie na jesień pójdzie :)

Gajanna witaj i gratulacej blizniaczek życzę wam zebyscie jak najdłużej wytrwały w 3-paku :-)

Ale dzis zaszalałam posprzatalam pokój córki ale tak wszedzie z odstawianiem tapczanu potem obiad i spacer z lodami i teraz zdycham bola mnie plecyki, delikatnie brzuszek wiec zaraz zmykal ma tapczanik :-) trzeba troszke odpocząć:-) milego wieczorku

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też miałam ochotę zapytać o imiona dla dziewczynek :) Fajnie, że masz już wybrane :) U mnie walka z mężem trwa. Żadne z nas nie chce iść na kompromis. Chwilowo zawiesiliśmy temat, ale trzeba będzie pójść na jakiś kompromis.

Do góry