Pochwalę się ale teraz jeszcze z 2 tyg poczekam niech wszystko na spokojnie wyschnie i dopiero zagonie męża żeby poskręcał z powrotem do kupyKochana Jak juz skonczysz Szafe chce zobaczyc efekt koncowy
reklama
O kurczę bliźniaki ale czad i cora też jeszcze mała więc Różnica będzie mała. Oj czeka.cie wyzwanie. Powodzenia!
Ja też wytrzymam bez poznania płci ;-) choć jak już się wszyscy pytają to mówię raczej chłopak.... Przez to co tam widziałam na tym usg to tak mówię hehe. Najwyżej będzie zdziwienie ;-)
Ale śmiesznie z tym mierzeniem brzucha może to przez to robią bo nie ma tak jak u nas tylu usg itp. Ze nie muszą mierzyć bo wszystko badają na wizycie. Hmmm
Dziewczyny co myślicie o tym wózku czerwonym 3 w1 koleżanka kupiła i mówi że fajny bo lekki. Zastanawiam się nad nim teraz
Link do: X-Lander X-Pulse 3w1 z X-Car (adaptery do fotelika w zestawie) #xpulse - Dziecięce Marzenia
Ja też wytrzymam bez poznania płci ;-) choć jak już się wszyscy pytają to mówię raczej chłopak.... Przez to co tam widziałam na tym usg to tak mówię hehe. Najwyżej będzie zdziwienie ;-)
Ale śmiesznie z tym mierzeniem brzucha może to przez to robią bo nie ma tak jak u nas tylu usg itp. Ze nie muszą mierzyć bo wszystko badają na wizycie. Hmmm
Dziewczyny co myślicie o tym wózku czerwonym 3 w1 koleżanka kupiła i mówi że fajny bo lekki. Zastanawiam się nad nim teraz
Link do: X-Lander X-Pulse 3w1 z X-Car (adaptery do fotelika w zestawie) #xpulse - Dziecięce Marzenia
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Basia cieszę sie nie będę sama na wątku która nie pozna płci :-)
Gajana Gratuluje bliźniaków. Ja zawsze chciałam bliźniaki, moze następnym razem :-)
Gajana Gratuluje bliźniaków. Ja zawsze chciałam bliźniaki, moze następnym razem :-)
Ja go oglądałam i też się nad nim zastanawiam na razie jest u mnie na 2 miejscu jest fajny właśnie bo leciutko i zwrotny, fajnie się go prowadziO kurczę bliźniaki ale czad i cora też jeszcze mała więc Różnica będzie mała. Oj czeka.cie wyzwanie. Powodzenia!
Tyko jak coś ja będę chciała tego z 15 roku bo ma pompowane tylne koła a te już nowsze z 16roku ekspedientka mówiła że nie i że właśnie lipe zrobili
Ostatnia edycja:
Mamakulka
Fanka BB :)
U mnie było prawdopodobnie, że będą bliźniaki bo w rodzinie co drugie pokolenie były ale jest jeden maluch
Słuchajcie zaczęły mi się skurcze tfu tfu. O 6 mnie obudził . nic nie pomagało, żaden sposób. Magnezu biorę mnóstwo . macie jakieś sposoby?
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Słuchajcie zaczęły mi się skurcze tfu tfu. O 6 mnie obudził . nic nie pomagało, żaden sposób. Magnezu biorę mnóstwo . macie jakieś sposoby?
Mamakulka
Jeśli chodzi o wózki to ja posiadam bebetto. Moja koleżanka miała xlandera i sobie chwalila . Dla mnie najważniejsze są skrętneoraz pompowane koła z racji miejsca zamieszkania.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Mamakulka-Nie,od prawie 5lat w Uk z tego względu bardzo nam zalezy na prostym imieniu które nie zmienia pisowni i wymowy bez względu na język. pierwszy synek jest Dennis i się sprawdza
co do blizniakow to u nas sa od mojej strony i od strony S. nam całe szczęście trafila sie jedna sztuka
ja mam wizytę na 9:15,poslucham sobie serduszka mojej maleńkiej dziewczynki
co do blizniakow to u nas sa od mojej strony i od strony S. nam całe szczęście trafila sie jedna sztuka
ja mam wizytę na 9:15,poslucham sobie serduszka mojej maleńkiej dziewczynki
Mamakulka
Ale Ci faaajnie Ja juz siedoczekac mojej wizyty nie mogę a tu tyle czasu jeszcze ...
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
No ja ostatnia wizyte(usg)mialam 11.03 wiec praktycznie miesiąc.