reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
O kurczę bliźniaki ale czad i cora też jeszcze mała więc Różnica będzie mała. Oj czeka.cie wyzwanie. Powodzenia!

Ja też wytrzymam bez poznania płci ;-) choć jak już się wszyscy pytają to mówię raczej chłopak.... Przez to co tam widziałam na tym usg to tak mówię hehe. Najwyżej będzie zdziwienie ;-)

Ale śmiesznie z tym mierzeniem brzucha może to przez to robią bo nie ma tak jak u nas tylu usg itp. Ze nie muszą mierzyć bo wszystko badają na wizycie. Hmmm

Dziewczyny co myślicie o tym wózku czerwonym 3 w1 koleżanka kupiła i mówi że fajny bo lekki. Zastanawiam się nad nim teraz
Link do: X-Lander X-Pulse 3w1 z X-Car (adaptery do fotelika w zestawie) #xpulse - Dziecięce Marzenia

Basia cieszę sie nie będę sama na wątku która nie pozna płci :-)

Gajana Gratuluje bliźniaków. Ja zawsze chciałam bliźniaki, moze następnym razem :-)

O kurczę bliźniaki ale czad i cora też jeszcze mała więc Różnica będzie mała. Oj czeka.cie wyzwanie. Powodzenia!

Ja też wytrzymam bez poznania płci ;-) choć jak już się wszyscy pytają to mówię raczej chłopak.... Przez to co tam widziałam na tym usg to tak mówię hehe. Najwyżej będzie zdziwienie ;-)

Ale śmiesznie z tym mierzeniem brzucha może to przez to robią bo nie ma tak jak u nas tylu usg itp. Ze nie muszą mierzyć bo wszystko badają na wizycie. Hmmm

Dziewczyny co myślicie o tym wózku czerwonym 3 w1 koleżanka kupiła i mówi że fajny bo lekki. Zastanawiam się nad nim teraz
Link do: X-Lander X-Pulse 3w1 z X-Car (adaptery do fotelika w zestawie) #xpulse - Dziecięce Marzenia
Ja go oglądałam i też się nad nim zastanawiam na razie jest u mnie na 2 miejscu ;) jest fajny właśnie bo leciutko i zwrotny, fajnie się go prowadzi :)
Tyko jak coś ja będę chciała tego z 15 roku bo ma pompowane tylne koła a te już nowsze z 16roku ekspedientka mówiła że nie i że właśnie lipe zrobili ;)

Ostatnia edycja:
U mnie było prawdopodobnie, że będą bliźniaki bo w rodzinie co drugie pokolenie były ale jest jeden maluch :)

Słuchajcie zaczęły mi się skurcze tfu tfu. O 6 mnie obudził . nic nie pomagało, żaden sposób. Magnezu biorę mnóstwo . macie jakieś sposoby?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o wózki to ja posiadam bebetto. Moja koleżanka miała xlandera i sobie chwalila . Dla mnie najważniejsze są skrętneoraz pompowane koła z racji miejsca zamieszkania.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Mamakulka-Nie,od prawie 5lat w Uk :) z tego względu bardzo nam zalezy na prostym imieniu które nie zmienia pisowni i wymowy bez względu na język. pierwszy synek jest Dennis i się sprawdza ;)
co do blizniakow to u nas sa od mojej strony i od strony S. nam całe szczęście trafila sie jedna sztuka :)
ja mam wizytę na 9:15,poslucham sobie serduszka mojej maleńkiej dziewczynki

reklama
Do góry