reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Pochwal się jakie opcje macie :)u nas dla dziewczynki było jasne jakie będzie. Zoja. A dla chlopca nie moglismy sie zdecydowac i w końcu zgodziłam się na opcję mojego męża .

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
witaj gajana! i gratki blizniaczek!

ale dziś pogoda cudowna była aż nie wierzę że jutro ma być "załamanie" pogody!
cały dzien na ogrodzie i gosci miałam więc ploty babskie, i mąż zrobił meble ogrodowe na taras-taka radocha!

fimka leż slońce i staraj sie naprawdę odpoczywać

Mój mąż upiera się na staropolskie imiona, ale takie obciachowe w moim odczuciu, a ja bym chciała takie zwykłe, jak to mówi mój mąż "pospolite". Najlepszym kompromisem byłby Wojciech, bo i staropolskie i mi się podoba, ale niestety w bliskiej rodzinie już jest Wojtuś :/

Ja lubię staropolskie :) Ignacy wlasnie takie jest. A mogłabym mieć również Benia, Kazia lub inne tego typu :) ale podobało mi się tez Hubcio I Tytus ale mój mąż stwierdził, że chyba oszalalam :D

Matusiak mój mąż ma na imię Mikołaj :) Lena bardzo ładnie, u nas wśród znajomych juz jest mała Lena wiec nie chcieliśmy dublowac ale tak czy siak widziałam armatke na usg wiec wątpię żeby się urodziła córka ;p

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

hej gajana i gratki blizniaczek :)
Co do imienia u nas bez zmian będzie Noemi i nie ma juz innej opcji...no chyba ze wyskoczy chlopak(oby nie) to Dylan ;) to jedyne które nie sa typowo polskie anie typowo angielskie i nam przypadły do gustu ;)
jutro wizyta na 9:15

happymum - a jakie ma znaczenie rozmiar brzucha?
przecież to jest uwarunkowane dość indywidualnie? wystarczy się dobrze najeść I już +3cm :-D

maldob - na razie chyba przewaga chłopaków :wink: chociaz jeszcze nie wszystkie maleństwa zapisane :-) :)
zajrzyj tu:
Link do: Lista sierpnióweczek - bez komentarzy

Dominika dopisz do listy że u mnie chłopak ;)
Dzisiaj było tak gorąco że była namiastka tego co Nas czeka :p
ja pokonywałam dzisiaj pewien dystans od mamy do babci i myślałam że nie dojdę jeszcze dodatkowo byłam
za grubo ubrana jak na tę dzisiejszą pogodę, masakra... aż się boję co to będzie czerwiec / lipiec/ sierpień jak brzuch będzie jeszcze większy ;)

reklama
@koficzka i @koronkaa ta moja szafa jest chyba ze zwykłej płyty mdf :) ale z farby jestem mega zadowolona :) szafę tylko przetarlam wilgotną ściereczka jak wyschla od razu wzięłam się za malowanie :) wysyłam wam zdj farby, poczytajcie sobie o niej może też wam do gustu przypadnie ;)
a0433cd5bcd33093f36c6398a01c8028.jpg

A tak wyglądała szafa przed malowaniem :)
3e8b7efe3d1b887e1810f233b629a218.jpg

Lece malować druga warstwę ;)
A dla efektu końcowego chce dokupić jakieś fajne uchwyty :)

Kochana Jak juz skonczysz Szafe chce zobaczyc efekt koncowy :)

Do góry