reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny ja ciągle jem ogórki kiszone i owoce a na słodkie nie mogę patrzeć jak na razie :) a w tym chińskim horoskopie wychodzi mi dziewczynka i bardziej jednak chciałabym mieć pierwsza córkę :) oczywiście jak będzie syn też się będę cieszyła :) ważne żeby było zdrowe ale wolałabym córeczkę a na słodkie nie mam ochoty :) wiec pewnie będzie Mikołaj bo u męża brata 2 chłopców :) no ale okaże się; )

reklama
Ktoś mi kiedyś powiedział że witaminy się bierze do 7 miesiąca a potem już nie bo można utuczyc...

U mnie w rodzinie wszyscy drobni... U męża też więc ja bym się wylamala....
Obciążenie glukoza miałam i było ok

Zobaczymy teraz jak będzie...

Mika - ale po co?
Ja robiłam raz, nie badałam przyrostu ani w pierwszej, ani w tej ciąży.
Boisz się, że będzie spadać?
Kurczę, naprawdę nie wiem co Ci doradzić.
A lekarz poza Ełkiem nie wchodzi w grę?

no nie za bardzo...pojsc prywatnie i jeszcze dojeżdżać to by duzo kosztowalo, bo najbliżej jakiś rozsadny go to w Białymstoku a to kawał drogi :(
no właśnie chciała bym zobaczyć czy beta właściwie przyrasta, może to by mnie uspokoiło.

Mika jasne, że betę możesz zrobić. Jeśli jej wartość i przyrost będzie ok kamień z serca. Mam namiary na świetnego lekarza w Białymstoku. Będę u niego robiła prenatalne. Wysłucha, doradzi i jest genetykiem.

Mika, leć do tego prywatnego w Twoim mieście, nawet jednorazowo na wizytę, dużo Cię to nie będzie kosztować a skonsultujesz swój stan zdrowia.

reklama
no właśnie do najlepszego prywatnie nie mogę bo on przyjmuje tylko na nfz a reszta ginekologów to na równi z moja jest...

Do góry