reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Dziekuje dziewczyny za mile slowa co do wagi dziecka to tez uwazam ze to genetyczne. Moj pierwszy syn 4.100 drugi 4.460 ur naturalnie ...lekarze mowili ze nastepny bedzie 5 kg I na zartach mialo sie skonczyc...teraz to troche sie boje bo z jednej strony po naturalnym porodzie szybko sie dochodzi do siebie a po cesarce ponoc jest gorzej no I dluzej w szpitalu ... Ja chcialabym szybko urodzic I szybko wyjsc ze szpitala bo moj synus maly zaplacze sie za mna w domu ale zobaczymy jak to bedzie. A kiedy macie badania genetyczne ??

reklama
Hej wszystkim :-)
Ja dzis jadac do pracy w pociagu dostalam naglego, tak silnego bolu brzucha, na szczescie siedzialam. Trwal moze kilka sekund, ale takjeszcze nie mialam. Teraz mnie calyczas tak hmm... muli w dole brzucha, jak przed okresem. Mam nadzieje, ze wszystko ok. Mnie wszystkie ciazowe dolegliwosci wlasciwie przeszly, tylko jak sie najem, musze uwazac na zoladek (dzieci mojej siostry lubia sie mocno do cioci przytulac :p). Za to gloda mam takiego, ze co godzine burczy w brzuchu...

@aneta_ck Ja, jak ja, ale moj ojciec dziecka to umiera z zazdrosci. Jest rozczarowany, ze ja nie mam dwojki w brzuchu... :p Jak mu powiedzialam, ze na pierwszych badaniach, moze sie drugi schowac (tak jak w twoim przypadku), to dalej zyje nadzieja na blizniaki, haha. Na szczescie nic nie zwiastuje, bo ani nie tyje szybko, mdlosci mialam nie takie straszne, a teraz juz duzo lepiej ;-)

W biuscie +4cm... w talii +3cm... zaczyna sie...

tyle piszecie ze nie ogarniam was, do mnie wróciły dziś mdłości ale na szczeście szybko przeszły
siedze i myśle ile mam do ogarniecia przez porodem ...az strach normalnie :D
miłego dnia dziewuszki :)

Mnie wczoraj troszke brzuch bolal, ale mam troche na glowie w zwiazku z firma, synek za miesiac ur, wiec musze juz rezerwowac wszystko i jeszcze z mezem sie troche popsztykalam, ale bole w koncu przeszly. Natomiast dzis musialam na sygnale wracac do domu, bo juz mnie tak podbrzusze bolalo, ze ledwo szlam. Wzielam nospe i jest lepiej, ale nerwy nadal mam, bo dla odmiany nie moge sie nigdzie na prenatalne dostac :/ Wszystko sie normalnie przeciw temu dziecku sprzysiega

a mnie wizyta wcale nie uspokoiła :'( zaczynam wątpić w umiejętności mojej ginekolog...plamie nadal na brązowo (kawa z mlekiem) malutko 1-3 razy dziennie. Myślałam ze to od krwiaka. Ona dzis do mnie ze żadnego krwiaka nie widzi a ciąża mniejsza niż skończone 7 tyg, ze tak o kilka dni (nie powiedziała konkretnie) ale ze puls jest to dobry znak i za dwa tyg mam przyjść to się okaże czy ciąża sie rozwija. Dala mi luteine dopochwowo i nakaz leżenia. Martwię sie....

Nn
a mnie wizyta wcale nie uspokoiła :'( zaczynam wątpić w umiejętności mojej ginekolog...plamie nadal na brązowo (kawa z mlekiem) malutko 1-3 razy dziennie. Myślałam ze to od krwiaka. Ona dzis do mnie ze żadnego krwiaka nie widzi a ciąża mniejsza niż skończone 7 tyg, ze tak o kilka dni (nie powiedziała konkretnie) ale ze puls jest to dobry znak i za dwa tyg mam przyjść to się okaże czy ciąża sie rozwija. Dala mi luteine dopochwowo i nakaz leżenia. Martwię sie....

Jeśli sie martwisz to koniecznie skonsultuj sie z innym lekarzem nie warto mysleć trzeba działać

Ojej Mika - to może jeszcze zmień lekarza?
Powinnaś być pod szczególną opieką po stratach :(
Leż ile możesz, choćby całą ciążę trzeba było :(

Kochane mamusie :)
grupa z fb zaprasza do przyłączenia się w wspólnym przeżywaniu ciąży, bez podczytywania przez innych :)
Grupa jest tajna zatem nikt nie widzi co jest tam napisane ani nie można znaleźć jej w wyszukiwarce nie będąc jej członkiem.
Zapraszamy :) :)
Chętne mamusie proszę o pisanie do mnie na maila daisy90@o2.pl

reklama
Do góry