reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny ja ciągle jem ogórki kiszone i owoce a na słodkie nie mogę patrzeć jak na razie :) a w tym chińskim horoskopie wychodzi mi dziewczynka i bardziej jednak chciałabym mieć pierwsza córkę :) oczywiście jak będzie syn też się będę cieszyła :) ważne żeby było zdrowe ale wolałabym córeczkę a na słodkie nie mam ochoty :) wiec pewnie będzie Mikołaj bo u męża brata 2 chłopców :) no ale okaże się; )

reklama
Ktoś mi kiedyś powiedział że witaminy się bierze do 7 miesiąca a potem już nie bo można utuczyc...

U mnie w rodzinie wszyscy drobni... U męża też więc ja bym się wylamala....
Obciążenie glukoza miałam i było ok

Zobaczymy teraz jak będzie...

Mika - ale po co?
Ja robiłam raz, nie badałam przyrostu ani w pierwszej, ani w tej ciąży.
Boisz się, że będzie spadać?
Kurczę, naprawdę nie wiem co Ci doradzić.
A lekarz poza Ełkiem nie wchodzi w grę?

no nie za bardzo...pojsc prywatnie i jeszcze dojeżdżać to by duzo kosztowalo, bo najbliżej jakiś rozsadny go to w Białymstoku a to kawał drogi :(
no właśnie chciała bym zobaczyć czy beta właściwie przyrasta, może to by mnie uspokoiło.

Mika jasne, że betę możesz zrobić. Jeśli jej wartość i przyrost będzie ok kamień z serca. Mam namiary na świetnego lekarza w Białymstoku. Będę u niego robiła prenatalne. Wysłucha, doradzi i jest genetykiem.

Mika, leć do tego prywatnego w Twoim mieście, nawet jednorazowo na wizytę, dużo Cię to nie będzie kosztować a skonsultujesz swój stan zdrowia.

reklama
no właśnie do najlepszego prywatnie nie mogę bo on przyjmuje tylko na nfz a reszta ginekologów to na równi z moja jest...

Do góry