słodka owsianka
Fanka BB :)
daisy90, ja dziekuje za zaproszenie. Mnie opcja czatu zupelnie nieodpowiada. Mam nadzieje ze dziewczyny tu zostana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
superrrrrrrr ale uwazaj. bezpieczne sa od drugiego trymestru. a jakie robilas?
moja mala 4030 wazyla ale na ostatanim usg pokazywalo 4800 wiec nawet sie cieszylam ze nie bylo postepu porodu i po tych 9 godzinach zrobili mi cc bo nie wiem co by bylo jakbym ja dolem rodzila. okazalo sie ze 4030 wazy ale i tak duzo. i tez nie wierze ze witaminy maja na to wplyw- u mnie maz duzo wazyl i ja tez niemalo wiec wiedzialam ze dziecko bedzie duze
wspolczuje nienawidze prasowania
a mnie wizyta wcale nie uspokoiła :'( zaczynam wątpić w umiejętności mojej ginekolog...plamie nadal na brązowo (kawa z mlekiem) malutko 1-3 razy dziennie. Myślałam ze to od krwiaka. Ona dzis do mnie ze żadnego krwiaka nie widzi a ciąża mniejsza niż skończone 7 tyg, ze tak o kilka dni (nie powiedziała konkretnie) ale ze puls jest to dobry znak i za dwa tyg mam przyjść to się okaże czy ciąża sie rozwija. Dala mi luteine dopochwowo i nakaz leżenia. Martwię sie....
mozliwe żeby ciąża byla mlodsza o pare dni?