reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

karolkaga - w pierwszym poronieniu bylo to prawdopodobnie puste jajeczko albo jakaś wada wystąpiła bo od 5 tyg ciąża przestała sie rozwijać i pęcherzyk byl pusty. W drugim przypadku nie wiedzieli chyba sami bo nic nie powiedzieli...ale córka żyła do końca. Więc może bylo cos nie tak z łożyskiem ze wody odeszły w 19 tyg. Ale to tylko moje domysły.

reklama
@ Mika06
Mika ja mam luteine ale dopochwowo 100mg - bo tej pod jezyk to nie mogłam brac bo mnie mdliło.
Mika a lekarz powiedział ci co było powodem poronień. Mój ostatnio powiedział że serduszko przestało być i że tak bywa. Pewnie dlatego tak się stresuje jutrzejsza wizyta i odliczam godziny do usg
a gdzie do gina chodzisz? ja jutro tez mama wizyte :)

jestem za listaaaaaaaaaaaaa

babina - jak bylam w pierwszej ciąży to na poczatku 7 tyg zaczelam plamić na brunatno-czarny kolor, niby niewiele ale poleciałam prywatnie do Gina i sie okazalo ze juz nic z tego nie będzie i trzeba czekać na krwawienie. Następnego dnia miałam silny bol w dole pleców i brzucha, tylko leżeć mogłam, no i to bylo juz poronienie.

Mika - straszne, jak umiera dzieciątko w tak zaawansowanej ciąży :sad:
moja bratowa miała podobnie... ona urodziła w 22tc, córeczka jeszcze żyła 1 dobę w inkubatorze, potem umarła, miała normalny pogrzeb.

Pytam bo nie ukrywam ze boję sie co bedzie na dzisiejszej wizycie.
Ostatnio plamilam, ale byla to taka zywa,czerwona krew, a na drugi dzien brazowy sluz, podobny do odchodzacego czopu. Ginka kazala mi wziasc magnez,luteine i odpoczywac. Mowila ze po stosunku mozna plamic ale i tak sie denerwuje

reklama
Do góry