reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

karolkaga - w pierwszym poronieniu bylo to prawdopodobnie puste jajeczko albo jakaś wada wystąpiła bo od 5 tyg ciąża przestała sie rozwijać i pęcherzyk byl pusty. W drugim przypadku nie wiedzieli chyba sami bo nic nie powiedzieli...ale córka żyła do końca. Więc może bylo cos nie tak z łożyskiem ze wody odeszły w 19 tyg. Ale to tylko moje domysły.

reklama
@ Mika06
Mika ja mam luteine ale dopochwowo 100mg - bo tej pod jezyk to nie mogłam brac bo mnie mdliło.
Mika a lekarz powiedział ci co było powodem poronień. Mój ostatnio powiedział że serduszko przestało być i że tak bywa. Pewnie dlatego tak się stresuje jutrzejsza wizyta i odliczam godziny do usg
a gdzie do gina chodzisz? ja jutro tez mama wizyte :)

jestem za listaaaaaaaaaaaaa

babina - jak bylam w pierwszej ciąży to na poczatku 7 tyg zaczelam plamić na brunatno-czarny kolor, niby niewiele ale poleciałam prywatnie do Gina i sie okazalo ze juz nic z tego nie będzie i trzeba czekać na krwawienie. Następnego dnia miałam silny bol w dole pleców i brzucha, tylko leżeć mogłam, no i to bylo juz poronienie.

Mika - straszne, jak umiera dzieciątko w tak zaawansowanej ciąży :sad:
moja bratowa miała podobnie... ona urodziła w 22tc, córeczka jeszcze żyła 1 dobę w inkubatorze, potem umarła, miała normalny pogrzeb.

Pytam bo nie ukrywam ze boję sie co bedzie na dzisiejszej wizycie.
Ostatnio plamilam, ale byla to taka zywa,czerwona krew, a na drugi dzien brazowy sluz, podobny do odchodzacego czopu. Ginka kazala mi wziasc magnez,luteine i odpoczywac. Mowila ze po stosunku mozna plamic ale i tak sie denerwuje

reklama
Do góry