reklama
do 12 tyg napewno juz wiadomo czy jedno czy dwojeCzyli w, którym tyg można odetchnąć?
aneta_ck superrrrrrrrrrrrrrrr i szokkkkkkkkkk musisz oswoic sie z ta mysla.
ja wizyte mam jutro
karolkaga niewykluczone sie sie spotkamy
babina mi sie w ogole nie chce a zreszta zcekam z tym do drugiego trymestru tak zeby byc spokojna
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aneta ck-u mnie 3 razy a u S. Raz
Mika06
Fanka BB :)
Aneta - ale niespodzianka! I to jednojajowe jesli dobrze widzę? Az tak się nie znam jeden dzidziuś pewnie schował się za drugim w 7 tygodniu tak czy siak, gratulacje! Życzę Ci szczęśliwej i spokojnej ciąży a potem ogromnej cierpliwości
widzę że niektóre z Was już zakupy robią? Ja to się boje kupic cokolwiek po ostatnim poronieniu...pewnie poczekam do ok 28tyg...
witam też wszystkie nowe mamusie
ja walczę z mdłościami, w sobotę musiałam rano wyjsc z domu, weszłam do sklepu a tam tak mnie zemdliło...nie wiedziałam co zrobić to wybiegłam ze sklepu i poszłam na jego tym gdzie puściłam pawia do reklamówki...na szczęście bylo ciemno i nikt nie przechodził, myślę że nikt nie widział. Ale i tak czuje sie z tym strasznie...nie wiem co robić w takiej sytuacji...
mam pytanie do Was, stosowałyście luteine 50 podjęzykową dopochwowo? Bo nie daje rady jej utrzymać w buzi...mdli koszmarnie...a w szpitalu pielęgniarka powiedziała ze można ją brać dopochwowo...
widzę że niektóre z Was już zakupy robią? Ja to się boje kupic cokolwiek po ostatnim poronieniu...pewnie poczekam do ok 28tyg...
witam też wszystkie nowe mamusie
ja walczę z mdłościami, w sobotę musiałam rano wyjsc z domu, weszłam do sklepu a tam tak mnie zemdliło...nie wiedziałam co zrobić to wybiegłam ze sklepu i poszłam na jego tym gdzie puściłam pawia do reklamówki...na szczęście bylo ciemno i nikt nie przechodził, myślę że nikt nie widział. Ale i tak czuje sie z tym strasznie...nie wiem co robić w takiej sytuacji...
mam pytanie do Was, stosowałyście luteine 50 podjęzykową dopochwowo? Bo nie daje rady jej utrzymać w buzi...mdli koszmarnie...a w szpitalu pielęgniarka powiedziała ze można ją brać dopochwowo...
Fimka
Fimka no kurcze na moim usg ten bąbelek był taki duży na obrazie a miał 1,6 cm
Spory 16mm, a mój 2
Jak byłam z synem, dokładnie w tym samym czasie to miał 6,5mm.
No mówię, to co widać zależy od sprzętu lekarza.
Mika - ja brałam Duphaston, a później podjęzykowo.
Ale nie miałam problemu, więc nie pomogę.
Karolkaga
Zaciekawiona BB
@ Mika06
Mika ja mam luteine ale dopochwowo 100mg - bo tej pod jezyk to nie mogłam brac bo mnie mdliło.
Mika a lekarz powiedział ci co było powodem poronień. Mój ostatnio powiedział że serduszko przestało być i że tak bywa. Pewnie dlatego tak się stresuje jutrzejsza wizyta i odliczam godziny do usg
Mika ja mam luteine ale dopochwowo 100mg - bo tej pod jezyk to nie mogłam brac bo mnie mdliło.
Mika a lekarz powiedział ci co było powodem poronień. Mój ostatnio powiedział że serduszko przestało być i że tak bywa. Pewnie dlatego tak się stresuje jutrzejsza wizyta i odliczam godziny do usg
Dominika81
Dziewczyny, czy chcecie stworzyć listę sierpniowych mam?
Jolcia_ stworzyła wątek, ale widzę, że jednak wróciła do lipcówek.
Kto jest za listą?
Kto jest za listą?
reklama
a ja się dopisałam właśnie do wątku tamDziewczyny, czy chcecie stworzyć listę sierpniowych mam?
Kto jest za listą?