Fimka
Fanka BB :)
Co do nosidła, to noszę synka w Tuli, tzn. nosiłam, bo teraz staram się go nie podnosić.
Jak na swój wiek jest dosyć ciężki, bo waży ponad 13 kg
Lubi zjeść
Tula pomagała mi w usypianiu małego, teraz (od 8 mca) już zasypia sam, kładę go, gaszę światło i wychodzę z pokoju.
Ale nie ukrywam, że bujałam i właśnie nosiłam w nosidle...
Ale w wieku 8 mcy ważył 10,5 kg, więc klocek.
Jeśli chodzi o wyprawkę, to ubranka do 6 mca sprzedałam, a później już trzymałam.
Także muszę dokupić tylko te początkowe.
Chciałabym też kołyskę, bo pewnie Tomek będzie jeszcze spał w swoim łóżeczku, jak Ameba się urodzi.
A kołyskę łatwiej będzie nam wstawić do naszej małej sypialni.
Mam huśtawko-leżaczek, bujaczek sprzedałam. Nie wiem czy dokupię, skoro mam huśtawkę.
Mój pierwszy wózek to BabyActive Elipso, ale miał tak małą gondolę, że mój "bobas" w 5tym mcu już był na nią za mały :/
Teraz mam Britax b-agile i chyba dokupię do niego gondolę (też niestety jest mała) i już.
A z wózków na kółkach pompowanych kupiłabym teraz Jedo Fyn.
Duża, wygodna gondola, fajna spacerówka, porządne wykonanie.
Jak na swój wiek jest dosyć ciężki, bo waży ponad 13 kg
Lubi zjeść
Tula pomagała mi w usypianiu małego, teraz (od 8 mca) już zasypia sam, kładę go, gaszę światło i wychodzę z pokoju.
Ale nie ukrywam, że bujałam i właśnie nosiłam w nosidle...
Ale w wieku 8 mcy ważył 10,5 kg, więc klocek.
Jeśli chodzi o wyprawkę, to ubranka do 6 mca sprzedałam, a później już trzymałam.
Także muszę dokupić tylko te początkowe.
Chciałabym też kołyskę, bo pewnie Tomek będzie jeszcze spał w swoim łóżeczku, jak Ameba się urodzi.
A kołyskę łatwiej będzie nam wstawić do naszej małej sypialni.
Mam huśtawko-leżaczek, bujaczek sprzedałam. Nie wiem czy dokupię, skoro mam huśtawkę.
Mój pierwszy wózek to BabyActive Elipso, ale miał tak małą gondolę, że mój "bobas" w 5tym mcu już był na nią za mały :/
Teraz mam Britax b-agile i chyba dokupię do niego gondolę (też niestety jest mała) i już.
A z wózków na kółkach pompowanych kupiłabym teraz Jedo Fyn.
Duża, wygodna gondola, fajna spacerówka, porządne wykonanie.