reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Hej,jak twoje wizyty u lekarza?Mam podobny termin:)
Ja jak narazie tylko pecherzyk gs 7mm i wizyta 5 stycznia.

Dzisiaj mialam pojdc na bete ale dlugo nie moglam zasnac wiec rano zaspalam.
Lekarz nie kazal ale dla siebie chcialam.A potem jest niepokoj.A co jak wyjdzie mniej niz minimum??Moze faktycznie nie robic.Co ma byc to bedzie.Nie plamie.Wiec nie mam powodow do niepokoju.Ale jak sie naczytalam w internecie o pustym jaju plodowym to nie moglam spac przez to:(
Ostatnia moja ciaza obumarla w marcu tuz przed Wielkanoca (7tc)Gdybym druga w tym samym roku stracila to bym chyba umarla z rozpaczy:((
doskonale cie rozumiem- ja w maju tego roku bylam lyzeczkowana- puste jajo plodowe w 11 tyg wedlug ostatniej meisiaczki a 7 wedlug usg wiec niestety szans nie bylo .
teraz musismy wierzyc ze jest ok- ja mama jutro wizyte i juz nie moge sie doczekac :)
u mnie etz wychodzi niby na 12.ob a kiedy mialas ostatnia miesiaczke?

Hej dziewczyny:) ja juz po wizycie. Z jednej strony jestem spokojna widzialam dzidzie ma pięknie bijące serduszko. Rosnie i sie rozwija. Z drugiej jestem lekko zaniepokojona bo test na toksoplazmoze wyszedł pozytywny i jeszcze raz pobierali mi krew i za dwa tyg wyniki. Zobaczymy czy jestem teraz chora czy przechodzilam. Mam nadzieje na opcje ze przechodzilam. Musze leciec jeszcze dziś do diabetologa sie zapisac na test obciazenia bo moj gin robi w 24tyg a to za pozno. Termin mam na 12.08. Milego dnia :)
super. i dobzre nawet jesli mas zteraz ta toxo ze tak wczensie masz wykryta bo to ejscze nie szkodzi teraz dzidzi- moja koelzanka miala wiec troche sie orientuje. antybiotyki sie przyjmuje pzrez meisiac chyba ale maly urodzil sie zdrowy takze spokojnie kochana.
ja wizyta jutro huraaaaaaaa

reklama
Hej dziewczyny:) ja juz po wizycie. Z jednej strony jestem spokojna widzialam dzidzie ma pięknie bijące serduszko. Rosnie i sie rozwija. Z drugiej jestem lekko zaniepokojona bo test na toksoplazmoze wyszedł pozytywny i jeszcze raz pobierali mi krew i za dwa tyg wyniki. Zobaczymy czy jestem teraz chora czy przechodzilam. Mam nadzieje na opcje ze przechodzilam. Musze leciec jeszcze dziś do diabetologa sie zapisac na test obciazenia bo moj gin robi w 24tyg a to za pozno. Termin mam na 12.08. Milego dnia :)
Super,bardzo sie ciesze:)
Badz dobrek mysli.Moja bratowa miala tez pozytywny i brala jakies leki a teraz za tydzien rodzi :)

doskonale cie rozumiem- ja w maju tego roku bylam lyzeczkowana- puste jajo plodowe w 11 tyg wedlug ostatniej meisiaczki a 7 wedlug usg wiec niestety szans nie bylo .
teraz musismy wierzyc ze jest ok- ja mama jutro wizyte i juz nie moge sie doczekac :)
u mnie etz wychodzi niby na 12.ob a kiedy mialas ostatnia miesiaczke?

Mialam 14.11 z reguly cykle 30 dniowe.

super. i dobzre nawet jesli mas zteraz ta toxo ze tak wczensie masz wykryta bo to ejscze nie szkodzi teraz dzidzi- moja koelzanka miala wiec troche sie orientuje. antybiotyki sie przyjmuje pzrez meisiac chyba ale maly urodzil sie zdrowy takze spokojnie kochana.
ja wizyta jutro huraaaaaaaa

14.11 cykle 30 dniowe

Mam lekarza takiego bardzo powsciagliwego.Nie nalezy do bardzo rozmownych.Nic nie obiecuje ani tez nic nie straszy.Nie daje powodow do niepokoju.Musimy CZEKAC.
Choc nie powiem przydalo by mi sie pare dobrych slow otuchy ale moze nie chce na tym etapie nic obiecywac.Czasami mam ochote go zmienic ale prowadzil moja pierwsza ciaze i wszystko przebiegalo dobrze.Chyba troche schizuje juz...
W marcu powiedzielismy wszystkim bo nic nie przepowiadalo zlego teraz nie wie prawie nikt.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jagi u mnie tosamo- wtedy wszscy a teraz z rodziny tylko moja mama, w parcy sie domyslaja i tylka kilka kolezak wie a tak to nikomu nie mowimy puki nie zobacze na usg ze wszytsko ok jest- ze jest dzidzia i serce bije.

Cześć dziewczyny! Chcę nieśmiało dołączyć :) Przyjmiecie mnie? 22,23 i 24 wyszły mi pozytywne testy a 13 stycznia mam wizyte u gina :) termin na 30 sierpnia :) Będę was czytać od początku, troche mi zajmie nadrobienie Was ;)

mika06 witaj :) - widzę, że dołączają do nas dziewczyny z terminami na koniec sierpina :)

a mnie dziś takie mdłości biorą, że szok, nie mogę lodówki otowrzyć, bo już nie bierze... już mąż powiedział, że dziś doszczętnie opróżnia lodówkę :)

święta minęły miło choć, w drugi dzień świąt skapitulowałam o 22 i poszłam spac, a goście jeszcze siedzieli :)
już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty 4 stycznia....

w święta miałam spory apetyt i nie odmawiałam sobie jedzonka, a dziś mam ochotę na coś innego, już nie światecznego, więc będzie kurczak po chińsku :)

reklama
Do góry