reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

tak 4.11 . ja miałam łyżeczkowanie pod koniec czerwca
czyli podobne historie mamy :)

Kochane, jakiego kremu/ zelu przeciw rozstepom bedziecie uzywac ? Ja w pierwszej ciazy uzywalam francuskiego kremu ok 100zl za tubke, niestety nie panietam nazwy. Ale nie wiem czy to tego zasluga, nie mam zadnych rozstepow. A teraz jedni polecaja ziaje inni co innego. I juz sama nie wiem co kupic :-)
to zalezy od skory czy bedziesz miala czy nie. ja teraz stosuje serum pharmaceris do piersi a od drugiego trymestru rowniez na brzuch ta sama firma

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tez uwazam ze od skory zalezy. Ja duzo zeli oliwek i balsamow probowalam a i tak mi sie jednej nocy w 8miesiącu caly brzuch w rozstepach porobil. Ja do smarowania tylko oleju kokosowego bede uzywac:)
MammyBlue gratulacje :)

Ja dziś wysłałam męża po Elancyl na rozstępy, dużo dobrego o nim czytałam, więc mam nadzieję, że pomoże, bo mam skórę bardzo skłonną do rozstępów.

Ja tez uwazam ze od skory zalezy. Ja duzo zeli oliwek i balsamow probowalam a i tak mi sie jednej nocy w 8miesiącu caly brzuch w rozstepach porobil. Ja do smarowania tylko oleju kokosowego bede uzywac:)
MammyBlue gratulacje :)
Ja też będę się smarować kokosowym olejem :) po ciąży z Ami mam jeden maleńki, zrobił mi się dzień przed porodem.

Nasza radość i podzielenie się nowina z rodziną było za szybkie. W sobotę dostałam silnych boli i plamienia. Wiedziałam co to za ból bo rok temu było to samo. Ale było gorzej. Pozamaciczna. Jestem już po zbiegu. Od soboty na głodzie ehhh a leżę z ciezarnymi ma sali które jedzą non stop i o jedzeniu rozmawiają. Wczoraj sale od noworodków otworzyli i dawały dzieciaczki koncert. Koszmar.
Żegnam się z Wami, miło było Was poznać. Życzę dużo zdrówka i siły.

Nasza radość i podzielenie się nowina z rodziną było za szybkie. W sobotę dostałam silnych boli i plamienia. Wiedziałam co to za ból bo rok temu było to samo. Ale było gorzej. Pozamaciczna. Jestem już po zbiegu. Od soboty na głodzie ehhh a leżę z ciezarnymi ma sali które jedzą non stop i o jedzeniu rozmawiają. Wczoraj sale od noworodków otworzyli i dawały dzieciaczki koncert. Koszmar.
Żegnam się z Wami, miło było Was poznać. Życzę dużo zdrówka i siły.
bardzo mi przykro :( nie poddawaj sie

reklama
Do góry