reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

tak 4.11 . ja miałam łyżeczkowanie pod koniec czerwca
czyli podobne historie mamy :)

Kochane, jakiego kremu/ zelu przeciw rozstepom bedziecie uzywac ? Ja w pierwszej ciazy uzywalam francuskiego kremu ok 100zl za tubke, niestety nie panietam nazwy. Ale nie wiem czy to tego zasluga, nie mam zadnych rozstepow. A teraz jedni polecaja ziaje inni co innego. I juz sama nie wiem co kupic :-)
to zalezy od skory czy bedziesz miala czy nie. ja teraz stosuje serum pharmaceris do piersi a od drugiego trymestru rowniez na brzuch ta sama firma

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tez uwazam ze od skory zalezy. Ja duzo zeli oliwek i balsamow probowalam a i tak mi sie jednej nocy w 8miesiącu caly brzuch w rozstepach porobil. Ja do smarowania tylko oleju kokosowego bede uzywac:)
MammyBlue gratulacje :)

Ja dziś wysłałam męża po Elancyl na rozstępy, dużo dobrego o nim czytałam, więc mam nadzieję, że pomoże, bo mam skórę bardzo skłonną do rozstępów.

Ja tez uwazam ze od skory zalezy. Ja duzo zeli oliwek i balsamow probowalam a i tak mi sie jednej nocy w 8miesiącu caly brzuch w rozstepach porobil. Ja do smarowania tylko oleju kokosowego bede uzywac:)
MammyBlue gratulacje :)
Ja też będę się smarować kokosowym olejem :) po ciąży z Ami mam jeden maleńki, zrobił mi się dzień przed porodem.

Nasza radość i podzielenie się nowina z rodziną było za szybkie. W sobotę dostałam silnych boli i plamienia. Wiedziałam co to za ból bo rok temu było to samo. Ale było gorzej. Pozamaciczna. Jestem już po zbiegu. Od soboty na głodzie ehhh a leżę z ciezarnymi ma sali które jedzą non stop i o jedzeniu rozmawiają. Wczoraj sale od noworodków otworzyli i dawały dzieciaczki koncert. Koszmar.
Żegnam się z Wami, miło było Was poznać. Życzę dużo zdrówka i siły.

Nasza radość i podzielenie się nowina z rodziną było za szybkie. W sobotę dostałam silnych boli i plamienia. Wiedziałam co to za ból bo rok temu było to samo. Ale było gorzej. Pozamaciczna. Jestem już po zbiegu. Od soboty na głodzie ehhh a leżę z ciezarnymi ma sali które jedzą non stop i o jedzeniu rozmawiają. Wczoraj sale od noworodków otworzyli i dawały dzieciaczki koncert. Koszmar.
Żegnam się z Wami, miło było Was poznać. Życzę dużo zdrówka i siły.
bardzo mi przykro :( nie poddawaj sie

reklama
Do góry