reklama
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Hej wszystkim. Kilka dni mnie nie bylo, bo wiecie jak to jest, przed swietami gonitwa, pozniej w Swieta goscina i goscie, dzisiaj bylam w pracy i na goscinie. A teraz mam czas na odpoczynek. Jutro duzo spraw papierkowych musze pozalatwiac. Ja sie w miare trzymam jesli chodzi o dolegliwosci, ale coraz bardziej mam mdlosci i kwasy mi sie wracaja do gardla. Ale damy rade :-) A u Was lepiej ?
U mnie chyba też mniej więcej będzie termin na 10 tego ale dokładnie dowiem się 06.01 jak pójdę na wizytęBasia myślalam ze jestes z moich okolic bo tu u nas kolebka prawosławia U mnie termin 10 sierpien
Zazdroszcze trochę dziewczynom bez objawów u mnie z dnia na dzień jest gorzej ...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
25.10
ewelina1238
Zaciekawiona BB
23.10
u mnie mijaja mdlosciHej wszystkim. Kilka dni mnie nie bylo, bo wiecie jak to jest, przed swietami gonitwa, pozniej w Swieta goscina i goscie, dzisiaj bylam w pracy i na goscinie. A teraz mam czas na odpoczynek. Jutro duzo spraw papierkowych musze pozalatwiac. Ja sie w miare trzymam jesli chodzi o dolegliwosci, ale coraz bardziej mam mdlosci i kwasy mi sie wracaja do gardla. Ale damy rade :-) A u Was lepiej ?
4.11Mi tez z obliczen mniej wiecej 10 wychodzi. Mam nadzieję wiecej jutro sie dowiedzieć. A kiedy miałyscie ostatnią miesiaczke?
J
Jagi2015
Gość
14.11Mi tez z obliczen mniej wiecej 10 wychodzi. Mam nadzieję wiecej jutro sie dowiedzieć. A kiedy miałyscie ostatnią miesiaczke?
Ja miałam 30 października ostatnio i wyliczylam sobie ze gdzieś koło 6 sierpnia powinnam mieć termin ale jak poszłam do lekarza to powiedział że prawie o tydzień ciąża młodsza więc dopiero się dowiem dokładnie 6 stycznia bo mam pierwszą wizytę u lekarza prowadzącego i na pewno wtedy różne badania, krew, mocz itdMi tez z obliczen mniej wiecej 10 wychodzi. Mam nadzieję wiecej jutro sie dowiedzieć. A kiedy miałyscie ostatnią miesiaczke?
Ostatnia edycja:
reklama
Angelikaaa
Fanka BB :)
02.11, termin wg internetowych kalkulatorów to 08.08