reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej wszystkim. Kilka dni mnie nie bylo, bo wiecie jak to jest, przed swietami gonitwa, pozniej w Swieta goscina i goscie, dzisiaj bylam w pracy i na goscinie. A teraz mam czas na odpoczynek. Jutro duzo spraw papierkowych musze pozalatwiac. Ja sie w miare trzymam jesli chodzi o dolegliwosci, ale coraz bardziej mam mdlosci i kwasy mi sie wracaja do gardla. Ale damy rade :-) A u Was lepiej ?

Mi tez z obliczen mniej wiecej 10 wychodzi. Mam nadzieję wiecej jutro sie dowiedzieć. A kiedy miałyscie ostatnią miesiaczke?

Hej wszystkim. Kilka dni mnie nie bylo, bo wiecie jak to jest, przed swietami gonitwa, pozniej w Swieta goscina i goscie, dzisiaj bylam w pracy i na goscinie. A teraz mam czas na odpoczynek. Jutro duzo spraw papierkowych musze pozalatwiac. Ja sie w miare trzymam jesli chodzi o dolegliwosci, ale coraz bardziej mam mdlosci i kwasy mi sie wracaja do gardla. Ale damy rade :-) A u Was lepiej ?
u mnie mijaja mdlosci

Mi tez z obliczen mniej wiecej 10 wychodzi. Mam nadzieję wiecej jutro sie dowiedzieć. A kiedy miałyscie ostatnią miesiaczke?
4.11

Ja miałam 30 października ostatnio i wyliczylam sobie ze gdzieś koło 6 sierpnia powinnam mieć termin ale jak poszłam do lekarza to powiedział że prawie o tydzień ciąża młodsza więc dopiero się dowiem dokładnie 6 stycznia bo mam pierwszą wizytę u lekarza prowadzącego i na pewno wtedy różne badania, krew, mocz itd :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry