reklama
Asiunia1988
Fanka BB :)
Kropka gratulacje, duży już ten Twój maluszek
Co do wózka, z córka miałam właśnie x-landera ale jakoś nie byłam za bardzo zadowolona i juz dawno sprzedałam bo od wiosny spacerujemy na nóżkach. Gondola była ok, duża wysoka ale spacerówka porażka. Miała takie zapadlisko gdzie nawet po włożeniu poduszki czy kocyka córce nie było za wygodnie. Teraz spodobał mi się Navington Caravel ale zobaczymy na razie nie oglądam, to stanowczo za wcześnie
Miałam mieć jutro wizytę ale zmarł lekarz z przychodni i zmienili termin na przyszłą środę, może to i dobrze bo miałam obawy, że jeszcze może nie będzie widać serduszka Za to poszłam do rodzinnej i dała mi skierowanie na tsh, ft4, morfologię, mocz, cukier, aspat, alat, żelazo i fosfolipidy To nasza dobra znajoma i nie robiła problemu. Także na wizytę pójdę ze świeżymi badaniami i jasna sytuacją Czy któras z was ma bardzo wysoki poziom żelaza?
Co do wózka, z córka miałam właśnie x-landera ale jakoś nie byłam za bardzo zadowolona i juz dawno sprzedałam bo od wiosny spacerujemy na nóżkach. Gondola była ok, duża wysoka ale spacerówka porażka. Miała takie zapadlisko gdzie nawet po włożeniu poduszki czy kocyka córce nie było za wygodnie. Teraz spodobał mi się Navington Caravel ale zobaczymy na razie nie oglądam, to stanowczo za wcześnie
Miałam mieć jutro wizytę ale zmarł lekarz z przychodni i zmienili termin na przyszłą środę, może to i dobrze bo miałam obawy, że jeszcze może nie będzie widać serduszka Za to poszłam do rodzinnej i dała mi skierowanie na tsh, ft4, morfologię, mocz, cukier, aspat, alat, żelazo i fosfolipidy To nasza dobra znajoma i nie robiła problemu. Także na wizytę pójdę ze świeżymi badaniami i jasna sytuacją Czy któras z was ma bardzo wysoki poziom żelaza?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Basia-super i gratuluję
Też mam jedofyn i uważam że jest genialny. Nie nadaje się do wnoszenia na 4 piętro, ale można go praktycznie w miejscu obrócić (np. w windzie), a jak jeździłam po rozwalonej drodze to amortyzatory się super sprawdzały. No i duży koszyk na zakupy maja uzywam pharmaceris na brzuch , uda i posladki i specjalny do [piersi.
a wozek mam po malej wiec nie bede nowego kupowala- czeka w piwnicy
dokladnie taki mami taki kolor
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
reklama
Jak pracuje to nie jestem w stanie Was nadrabiać. Byłam wczoraj na wizycie. Jestem zawiedziona. Lekarz miał mega kiepski sprzęt więc kropek był ledwo co widoczny. Spoko. To nie jego wina. Ale na następną wizytę kazał przyjść... w 13tc! Czyli za 6tyg! A my nawet nie po słuchaliśmy serduszka... Tak więc w niedziele lece na tydzień do UK na święta a nie mam lekarza który poprowadzi moją ciążę Ide do wyra i spróbuję nadrobić co napisalyscie